Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Amellett hogy a Fidesz valóban...

Amellett hogy a Fidesz valóban undorító és normális dolog örülni annak hogy vége van, de nem tartjátok már nevetségesnek hogy a sok egyszerű lélek úgy csinál mintha bármit is értene a politikához és mintha Észak-Koreából szabadultak volna MP miatt?

Figyelt kérdés

És ezt úgy írom hogy én sosem politizáltam, semennyire sem értek hozzá, számomra a legundorítóbb az egészben az volt hogy mennyit lopott a ner.

De annyira felbasz már hogy a sok oktondi úgy csinál most, mintha mától már minden jobb lenne, vagy mintha ugyanaz a gyári munkás most már 300k helyett minimum fél millát keresne majd 2 hónap múlva...ez a része nem is fog változni szerintem...

Folyton pakolják ki a sok videót a megható nyálas győzelmi zenével, mintha rabszolga sorból szabadultak volna, közben meg tudom hogy fogalmuk sincs az egészről...

Én is így döntöttem volna ha csak rajtam múlt volna, de annyira irritáló, hogy csak ezzel akarnak menők lenni hogy ők részesei voltak a “rendszerváltásnak”...

ápr. 13. 12:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Nyilván nem Észak-Korea voltunk és mától nem Svájc vagyunk, de az irányt kell nézni. Leszálltunk egy Moszkvába tartó gyorsvonatról. Ez nagyon nagy szó.
ápr. 13. 13:03
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Én is úgy érzem, hogy a legtöbbeknek abból volt elege, hogy a Fidesz nem avattta be az embereket a miértekbe és egybites üzenetek folytak a csapból is, valamint a lopások és botrányok átlépték a fogyasztói kosár ingerküszöbét. Pedig a világrendszerváltás valós és következményei beláthatatlanok. Kőolaj, földgáz stb....Magyarország úgynevezett polgári átalakulásával elkéstünk sok-sok évtizede.
ápr. 13. 13:12
 3/12 anonim ***** válasza:
44%
Mintha??? Nagyon oda tendáltunk...
ápr. 13. 13:24
 4/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, megmondom én, mi van. Ez a fiatal korosztály (zömmel ők voltak a tisza választói) lényegében nem ismertek más miniszterelnököt, mint a Viktor, és más kormányt, mint a Fidesz kormány.

Ők azt hiszik, hogy amit ez a kormány intézett, nyújtott, ez egy alap, ez alanyi jogon jár mindenkinek, és majd erre jön még pluszban, amit a tisza kormány nyújt. Tévhitben tévelyegnek, meg vannak győződve róla, hogy a Tisza a Fidesz javított verziója, holott baromira nem.

Ugye van egy ilyen mondás, hogy amelyik nemzet elfelejti a saját történelmét, az arra ítéltetett, hogy újra átélje azt.

Na hát akkor most átélhetik a fiatalok, amit mi már igen, a hazaáruló libsi, megszorító kormányokat, az ország (stratégiai ágazatok, reptér, MOL) kiárúsítását.

Ja, és csak szólok: Attól, hogy melegszarig benyalunk az eu-nak, attól még egy fokkal nem lesz több ott a becsületünk.

Elég szar jövőkép, az a baj, hogy az idiótákkal szívunk mi is, akik kritikusan valószínűsítjük, hogy s mint várhatóak a dolgok (és NEM vagyok Fidesz szavazó).

ápr. 14. 11:09
 5/12 A kérdező kommentje:

Alapvetően kicsit félre lett értve a kérdésem. Engem az zavar, hogy tudom hogy rengetegen divat szavazók és most azzal flexenek hogy a Tiszára szavaznak mert most ez a menő...

Az elmúlt 2 napban kb. 10 ezer video, poszt született arról hogy uristen rendszert váltottunk juhuuuuu

Közben meg annyira egyszerű a legtöbb ember aki ezt posztolja, hogy azt sem tudjak hanyadikan van elseje

A politikáról meg fingjuk sincs...

De mégis megy az ünneplés mert most ezzel akarnak figyelmet maguknak

ápr. 14. 12:18
 6/12 anonim ***** válasza:

Kérdező. Óriási tévedésben vagy, ha komolyan azt hiszed, hogy azért nyert a Tisza, mert "divatszavazóik" divatból rájuk szavaztak.

Pont azoknak nincs fingjuk sem a politikához, akik 16 évig hatalmon tartottak egy bizonyítottan hatalom és pénzéhes, nőverő pszichiátrián kezelt beteg állatot és oligarcháját, akik kivezették volna az országot az EU-ból, akár a NATO-ból is Putyin tanácsára.

Miért nem ezt írod?

ápr. 15. 05:47
 7/12 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam hogy nem seggulyek a Fidesz szavazok....

De a Tisza szavazok többségének továbbra sincs semmi fogalma a politikáról, fogalmuk sincs mi az a kegyelmi ügy, szőlő utca stb...

Tiktokon is van egy egybites csaj, annyihoz ért hogy ott mutogassa magát, ehhez képest úgy ünnepelt a választások után, mintha meg lett volna váltva a világ.

Az igaz hogy cigány és szegénységbe született de azóta már eltartja a pasija, szóval nem kell tanárként vagy ápolóként kevés pénzért dolgoznia a Fidesz miatt

Ez a sok ünneplos video mind csak arról szól hogy most ezzel akarnak tartozni valahova meg menők lenni mert most ez a trend.

Arról nem is beszélve hogy az továbbra is fix, hogy mp-nek is súlyos nárci vonásai vannak és most fürdőzik abban hogy “történelmet irt” meg elmondhatja magáról hogy elnök lett....

Plusz a pénz.

Mit is dolgozott ő amúgy eddig?

Nem csak a feleségéből élt vagy 15 évig?

Meg csurrant cseppent neki a ner pénzből

ápr. 15. 06:45
 8/12 anonim ***** válasza:

"De a Tisza szavazok többségének továbbra sincs semmi fogalma a politikáról, fogalmuk sincs mi az a kegyelmi ügy, szőlő utca stb..."

Erre van konkrét kutatásod, ami alátámasztja ezt? Addig ez csak üres állítás. Megjegyezném neked, hogy arra van konkrét kutatás, hogy a Tisza szavazók között van legnagyobb arányban értelmiség, míg a fidesznél a legkisebb arányban, tehát ez az állítás, hogy pont a Tisza pártban nincsenek képben dolgokkal, biztosan nem állja meg a helyét.

"Tiktokon is van egy egybites csaj, annyihoz ért hogy ott mutogassa magát, ehhez képest úgy ünnepelt a választások után, mintha meg lett volna váltva a világ."

Ja, tehát láttál 1 embert és te abból általánosítasz 3 millió 300 emberre? Egyszemélyes mintavétel, komolyan? Te mennyire vagy képben?

"Ez a sok ünneplos video mind csak arról szól hogy most ezzel akarnak tartozni valahova meg menők lenni mert most ez a trend."

Ja, mert végülis az, hogy megszabadultunk végre a kommunista tolvaj pedofilmosdató, magukat jobboldalnak hazudó baloldaltól, akik odalökték volna az országot az oroszoknak miután kivezetik az EU-ból és NATO-ból az nem ok az ünneplésre... gondolom a birkamenetre meg a GYPK-s ülésekre nem mondod ugyanezt, megint a kettős mérce...

"Arról nem is beszélve hogy az továbbra is fix, hogy mp-nek is súlyos nárci vonásai vannak és most fürdőzik abban hogy “történelmet irt” meg elmondhatja magáról hogy elnök lett...."

Aha, tehát akkor maradjon a nőverő Graz-ban kezelt elmebeteg pszichopata, aki bizonyítottan tönkretette gyurcsányékkal együtt az országot és szétlopta, és aki Győrben megmutatta a valódi arcát, és ne váltsuk le a nem bizonyítottan jóra. Van papírod arról, hogy Magyar Péter nárcisztikus és pszichiátriai eset, vagy ezt is a Mandiner és Origóból böfögöd vissza, mert ezt adták a szádba, hogy ezt kell mondani rá? Mert amíg Magyar Péternek hitelesített negatív drogtesztje is van, addig a fideszes csürhének nem hogy ilyenjük nincs, de Orbánt konkrétan Graz-ban kezelték. Ez neked nem beszédes?

"Mit is dolgozott ő amúgy eddig?" Google, AI a barátod, mutassam meg, vagy megy magadtól is?

"Nem csak a feleségéből élt vagy 15 évig?" A felesége a fasorban sem volt, amikor ő a piacból megélt, de ezt is kideríthetted volna egy google kereséssel.

"Meg csurrant cseppent neki a ner pénzből" Kérek forrást. Addig ez csak fröcsögés. Max a gyerekeinek csurrant közvetve, Varga Jucuska által, csak hát Varga Jucuska nektek szent, őt nem bántjátok :D Az az óriáis képmutatás a részetekről, hogy Magyar Péterrel sem volt semmi bajotok, csak miután szembefordult a NER-rel. Na ezért kellene felfele köpnötök és aláállni, mert aki benyal, vagy nem szól semmit a NER ellen, azzal akkor sem kezdenek a fidesznél semmit, ha egyébként gazember, de aki felszólal a NER ellen, lehet akár Iványi Gábor is, akkor is kicsinálnak. Fúj.

ápr. 15. 12:05
 9/12 A kérdező kommentje:

Ja, tehát láttál 1 embert és te abból általánosítasz 3 millió 300 emberre? Egyszemélyes mintavétel, komolyan? Te mennyire vagy képben?

Kb a szavazok 80 százaléka ilyen

Ne mondd már hogy te nem látod hogy mit művelnek

Ahogy írtam mintha az ország 90 százaléka eddig egy észak koreai munkatáborban lett volna és vasárnap szabadult volna mp miatt

Úgy viselkednek

ápr. 15. 12:41
 10/12 anonim ***** válasza:

"Kb a szavazok 80 százaléka ilyen

Ne mondd már hogy te nem látod hogy mit művelnek"

Odamentél a 3 millió 300 ezer szavazóhoz és megállapítotad, hogy 80%-kuk ilyen, vagy mi alapján mondod ezt? Készítettél egy reprezentatív kutatást legalább 1000 fővel ami alapján ezt olyan magabiztosan állítod?

Mert nem reprezentatív kutatásból én meg pont azt látom, hogy a fideszesek nincsenek képben kb semmivel, tele van velük a youtube agyhalott, értetlen, tájékozatlan, fogatlan, agymosott emberekkel, akiket az orruknál vezet a fidesz. Én pl most legutóbb egy olyan videót láttam, ahol kérdezték a nőt a Tisza Pártról, erre azt mondja, hogy annak Orbán a vezetője... és ez csak egy a sok közül, addig kevés kretént látok a valódi jobboldalról, amit a Tisza képvisel.

"Ahogy írtam mintha az ország 90 százaléka eddig egy észak koreai munkatáborban lett volna és vasárnap szabadult volna mp miatt

Úgy viselkednek"

Mert soft diktatúrában is voltunk. Az tudod egyáltalán mit jelent?

ápr. 15. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nem nevetséges, hogy a Fidesz AI videókra van rászorulva, mert normális fogást nem találnak a Tiszán?

Nagyítóval keresik a kákán a csomót, már odáig lesüllyednek, hogy kreált videókat csináljanak, mert ennyire nincs kapaszkodó, amivel megbuktassák az ellenzéket. Látszik, hogy nincsenek hozzászokva, hogy egy párt ennyire támadhatatlan.

Hol lehet normalis ovis zsakot venni, ami nem nez ki nevetsegesen?

Minden ovis zsak amit a neten talalok egyszeruen fortelmes, retro, nagyon bena… Tudnatok ajanlani szepet?

Fiatalon (22) mennyire normális és mit jelenthet, hogy arról álmodok, a lánytól aki tetszik gyerekem és összeházasodunk lesz? Ezt nevetséges lenne...

Háttér: már elég régóta próbálok közel kerülni egy lányhoz, sokat programozounk együtt, de féltem az elutasítástól, ezért még nem léptem. Viszont ahogy egyre jobban megismerem, egyre inkább kedvelem, és azért érzem, pont egy ilyen lányt kerestem. Újabban sokszor...

Szerintem ez nevetséges, nem kéne normálisnak lenni, hogy Magyarországon az EU-n belül az egyik legtöbb az elhízott. Szerintetek?

Olvastam egy cikket amiben arról írtak, hogy milyen rossz, hogy 46-os méret felett ilyen 6XL meg hasonló méretekben nem találni divatos ruhákat, jajj minden csak a vékony tinikre van 46+ méret egyszerűen egészségtelen.. igen is sportolni kéne és kevesebbet enni,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!