Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem érdekes hogy mindenki...

Nem érdekes hogy mindenki azzal álltatta magát a Fidesznél hogy átállt Fidesz szavazó nincs aztán úgy látszik hogy mégis van majd 1 millió?

Figyelt kérdés
Csak azért nem értem ezt a percepciót, mert a politika sosem "hitről" kéne szóljon hanem az értékrendről ezekszerint olyan elképesztő gondolat hogy valakinek a pedofilvédés meg a közpénz milliárdokkal való túlárazás és a gyűlöletpropaganda a rúzsosszájútól meg kopasz fickótól nem esik jól, és rájön hogy talán nem az a legjobb választás amit 4 éve szavazott meg? Érthetetlen ez a vallásos buborék amiben élnek 1-2-en itthon. Áradjon!

ápr. 13. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
4 évvel ezelőtt 850-900 ezer Jobbikos szavazó tűnt el. Becslések szerint részben a Fideszhez, részben a Mi hazánkhoz vándoroltak, részben otthon maradtak. Biztos, hogy a nagyrészük most a Tiszára voksolt.
ápr. 13. 14:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nyilván van én is az vagyok
ápr. 13. 14:09
 3/9 A kérdező kommentje:
#2 Én is azért is kérdeztem ezt, hogy mitől olyan fura ez nekik?
ápr. 13. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:
49%
Az óellenzék azzal áltatta magát, hogy nem létezik fideszes középosztály, csak milliárdos oligarchák és krumpliért megvett fogatlan parasztok. Lám, egy ellenzéki vezető szakított ezzel a mentalitással és meg is választották.
ápr. 13. 14:12
 5/9 A kérdező kommentje:
#1 Persze érthető én most csak arra mondom hogy 2022-ben volt 3,1 millió Fidesz szavazó kb most meg 1 millióval kevesebb ergo azt mind bukta a Fidesz 4 év alatt. Ezekszerint a sajátjai közül is belátta nem 1-2 ezer ember hanem 1 millió ember hogy ez már nem az amire szavazott 16 éve.
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt eddig csak tőled hallottam kérdező.

ők is tudták hogy rengetegen elfordultak tőlük Putyin és a közmédia miatt.

7/9 A kérdező kommentje:
#6 Csak tőlem? Hát millió politikus meg közmédia személyiség akiket kérdeztek erről azt mondták ez csak egy mese meg ilyen nincsen főleg nem annyi amennyit ők elképzelnek az elmúlt 2 évben kb minden 2. hétre jutott egy ilyen kiszólás persze a kormányközeli oldalról ez nem vitás, de nekem kollegáim/ismerőseim se hittek benne hogy létezne aki elpártol a Fidesztől mondjuk olyan téren érthető volt hogy 2010 óta 2/3-uk volt folyamatosan.
ápr. 13. 14:23
 8/9 XXXBalazs ***** válasza:
100%

Én írtam, hogy legalább 15-20%-nyi Fidesz szavazó átállt.

Azt is mondtam tegnap is, hogy az alacsony falusi részvétel és a magas városi részvétel a Tiszának kedvez.

És azt is megjósoltam, hogy először a kisfalvakban lévő szavazatok eredménye lesz meg, és ha ott jól áll a Tisza, akkor valószínűleg erős Tisza győzelem lesz.

Nem bonyolult dolgok ezek.

ápr. 13. 14:23
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 Még alá is becsülted a dolgot :) Mindenesetre örülök hogy te áláttad ezt az egészet bár így lett volna mindenki részéről.
ápr. 13. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

A Mi Hazánk miben szélsőségesebb a Fidesznél?

Amikor kérdezek valakit aki fideszes, hogy miért nem szavaz csak a Mi Hazánkra, akkor mindig az a válasz, hogy szélsőségesebbek. Olvastam már itt régebben egy hasonló kérdést, az alatt is olyan válaszok voltak, hogy mert a Mi Hazánk szélsőségesebb. De miben? :) Erre...

A 2018-as Jobbik szavazók hány %-a lehet a Fidesznél most?

2018-ban 1 092 806 listás szavazatot kapott a Jobbik.

A Fidesz-nek miért kellett ennyire ordas módon tökön rúgnia a szavazó tábora egy jelentős részét, csak azért hogy pár szavazatot szerezzen a pisisektől?

Előre látom lelki szemeimmel, 2022 után minden álláshirdetésen ahova nem kell 100 éves tapasztalat ott az fog állni, hogy CSAK 25 éven aluliak jelentkezését várjuk... Komolyan ilyen fontos volt néhány taknyos miatt megszívatniuk a 25 év feletti dolgozó réteget? Komolyan? Komolyan?

Az ukránok szavazók miért jók a Fidesznek?

OK. szavazat, de mennyi? Néhány ezer legfeljebb, és most csak ott szavazhatnak, ahová bejelentették őket. Ez csak pár kisváros és falu. Az országgyűlésin EP választáson van értelem az ukránoknak, de most így mi?

Milyen olyan durva politikai lépést kellene csinálnia a Fidesznek hogy a törzs szavazói kiábránduljanak a pártból?

Egyfajta vallásos fanatizmus, fociszurkolói rajongás, vagy hipnotikus függés ami kialakult a szavazók és Orbán Viktor között?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!