Nem érdekes hogy mindenki azzal álltatta magát a Fidesznél hogy átállt Fidesz szavazó nincs aztán úgy látszik hogy mégis van majd 1 millió?

válasza:

válasza:

válasza:Ezt eddig csak tőled hallottam kérdező.
ők is tudták hogy rengetegen elfordultak tőlük Putyin és a közmédia miatt.

válasza:Én írtam, hogy legalább 15-20%-nyi Fidesz szavazó átállt.
Azt is mondtam tegnap is, hogy az alacsony falusi részvétel és a magas városi részvétel a Tiszának kedvez.
És azt is megjósoltam, hogy először a kisfalvakban lévő szavazatok eredménye lesz meg, és ha ott jól áll a Tisza, akkor valószínűleg erős Tisza győzelem lesz.
Nem bonyolult dolgok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Amikor kérdezek valakit aki fideszes, hogy miért nem szavaz csak a Mi Hazánkra, akkor mindig az a válasz, hogy szélsőségesebbek. Olvastam már itt régebben egy hasonló kérdést, az alatt is olyan válaszok voltak, hogy mert a Mi Hazánk szélsőségesebb. De miben? :) Erre...
2018-ban 1 092 806 listás szavazatot kapott a Jobbik.
Előre látom lelki szemeimmel, 2022 után minden álláshirdetésen ahova nem kell 100 éves tapasztalat ott az fog állni, hogy CSAK 25 éven aluliak jelentkezését várjuk... Komolyan ilyen fontos volt néhány taknyos miatt megszívatniuk a 25 év feletti dolgozó réteget? Komolyan? Komolyan?
OK. szavazat, de mennyi? Néhány ezer legfeljebb, és most csak ott szavazhatnak, ahová bejelentették őket. Ez csak pár kisváros és falu. Az országgyűlésin EP választáson van értelem az ukránoknak, de most így mi?
Egyfajta vallásos fanatizmus, fociszurkolói rajongás, vagy hipnotikus függés ami kialakult a szavazók és Orbán Viktor között?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!