Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most már sosem lesz felrakva...

Most már sosem lesz felrakva a videó?

Figyelt kérdés
[link]
ápr. 13. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
kivernéd rá, mi?
ápr. 13. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
A fake-videókat szépen leszedik
ápr. 13. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Milyen video?
ápr. 13. 15:55
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
A paktum megköttetett így nem. Esetleg akkor a Magyar Néger nem tartja be, és rá akarja tenni a kezét a NER vagyonra, akkor hirtelen kiderül, hogy mi történt abban a szobában aznap.
ápr. 13. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Ha lett volna bármiféle érdemleges felvétel (amin nem csak szex van) akkor azt már rég kirakták volna.

Az is benne van a pakliban, hogy semmiféle videó nem volt. Hanem utólag mentek oda és fotóztak le egy beállított ágyat azt sugallva, hogy egy komplett felvétel része (reakcióra, védekezésre késztetve azokat akik anno a szobában, vagy akár a lakásban jártak).

ápr. 13. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Nincs jelentősége hogy van-e video. Antimagyar számtalan okból zsarolható tehát a markukban van video nélkül is. Túl sok bűncselekményt követett már el ahhoz hogy nertiszta legyen.
ápr. 13. 17:28

További kérdések:

Miért váltották le Győrfi Pál-t?

Mi volt a gond a személyével? Mindig korrekten nyilatkozott a TV-ben és akárhány előadását láttam az mindig érdekes és hasznos volt. Politikai visszaéléssel sosem hozták kapcsolatba a személyét, eleve nem is foglalt állást politikai ügyekben. Azt tudom, hogy nem ő maga...

Magyar Péter nem retteg egy újabb 2006-os forradalomtól?

Végignézett ezen a tömegen? Nagyon rémisztőek, én a helyében azonnal lemondanék.

A Fidesz esetében miért 16 éveznek a közbeszédben mikor igazából a 2022-2026-os kormányzása volt csak rossz és igazából emiatt is nyert ekkora fölénnyel a Tisza?

Igazából szerintem ha a Fidesz kormányokat nézzük akkor ez így ebben a formában nem állja meg szerintem a helyét, hogy kollektíven rossznak kiáltjuk ki az elmúlt 16 évét. A legutolsó a mosatani 2022-2026-os soha nem látott brutális inflációval fűszerezett kormányzása...

Ezt a kotorékozás elleni petíciót átgondolták?

Nem értem, hogy miért kell rókákat megmenteni, a vidéken élőknek rohadt nagy kárt okoznak. Szerintem ezt azok írják csak alá, akiknek életükben nem volt közük a vidékhez, csak a panel 6-ikról okoskodnak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!