Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezzel csak én vagyok így?

Ezzel csak én vagyok így?

Figyelt kérdés
Sok év után először jó nézni az M1-et.

ápr. 13. 21:32
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
11 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi volt jó?
ápr. 13. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Gyanítom hogy nem... inkább a kommentek miatt írtam ki ezt a kérdést.
ápr. 13. 21:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Magyar Péter beszédét leadták.
ápr. 13. 21:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet ma szóltak nekik, hogy nem veszik őket át a kereskedelmi testvér csatornák.
ápr. 13. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Idáig csak röhögni jártam oda pár percre. Hát most kiváncsi leszek milyen lesz. De megérdemelnék hogy ugyanazoknak, most Orbánt kéne gyalázniuk.
ápr. 13. 21:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem. Tévét nézni sosem volt jó, de ameddig még élveztem egy-két dolgot az a 90-es évek vége, 2000-esek eleje. Valamikor 2004-2005 tájékán ki is dobtam a tévém, és 20 évig nem is vettem. Most van de azon is csak 1-2 sorozatot vagy filmet nézek vagy sportot.
ápr. 13. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Az igen ... az igen csak te vagy így?

Szerintem sokan erre nem válaszolnak helyesen, mármint nem tudják azt sem mikor igen, vagy nem. Nem?

ápr. 15. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Más is van így? Életemben először vágyok egypártrendszerre, diktatúrára a Tisza vezetéssel. Tisz jó diktatúra lenne, mint Szingapúr és Dubai(EAE)?

Az, hogy tényleges problémákra kínál megoldást, ehhez pedig politikán kívüli valódi szakemberekből és jóérzésű átlagemberekből állított össze csapatot, ez nagyon jó irány. Jó a program, kompetensek az emberek, becsületesség, közszolgálat nem csak ígéretnek tűnik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!