Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ennek mennyi valóságalapja lehet?

Ennek mennyi valóságalapja lehet?

Figyelt kérdés

Végre lecsengett a választás. Mivel az előző kormány "bizonyított", így megértem a szavazás kimenetelét. Jómagam is az új kormányra szavaztam.

Erre 2 napja más se jön velem szemben a fb-on, minthogy milyen rosszul tettük.

-Be fogunk hódolni az eu-nak, aki bedarál minket. Háború, stb....

-el fogják venni mindenünket.... agenda30

-elveszi a tisza az összes kedvezményt (anyák kedvezményei, rezsicsökkentés, ingyen tankönyv, stb stb....)

Ti mit gondoltok ezekről?

Tudom, ez mind még fideszes vergődésnek is mondható. De mi van, ha tényleg rosszabbul fogunk élni? mi van, ha tényleg az eu-nak terve van velünk...

ápr. 14. 07:46
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Ez baromság, hazugság, úgy, ahogy van. Egyik európai ország sincs még benne, semmiféle háborúban, sőt, inkább kimaradni szeretnének, még Trámp agymenéséből is és egyik ország sem omlott össze ténylegesen, egy kormányváltás után sem.

Ami itt valós veszély az az, hogy 16 évnyi titkositott kormányzás után, ahol csak a jóIsten tudja, hogy milyen szerződések voltak kötve, milyen a tényleges államkassza, mit kell visszafizetni, milyen csontvázak fognak kiesni a szekrényből, hát itt az lesz a qva nagy probléma. Lehet, összeomlás, de, az nem a kormányváltás miatt, nem külső tényezők miatt, hanem az 0rbánkormányok 2 évtizedes működése miatt.

ápr. 14. 07:49
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Soros György fia, Alex Soros is szeretettel és magyar zászlóval gratulál az eredményhez. Ebben még nem is lenne semmi fura... de alatta Elon Musk kommentje az első, csak ennyi:

"A Soros Szervezet átvette az irányítást Magyarország felett."

Aztán még van egy halom komment. A világ minden tájáról írtak emberek (lásd a képeket meg a lenti linken a többit) kb ilyeneket, hogy:

🇭🇺 "Gratulalunk Magyarország... a globalisták nyertek, te vesztettél."

🇭🇺 "Amikor George Soros fia ünnepel egy olyan döntést, amelyet az országod hozott, az azt jelenti rossz döntést hoztál."

🇭🇺 "Tudod, hogy egy ország a pusztulás felé tart valahányszor ez a fickó vagy az apja ünnepli a választási eredményt."

🇭🇺 "Ha SOROS, Hillary Clinton és Brüsszel ünnepli az új vezetődet, akkor paktumot kötöttél az ördöggel."

🇭🇺 "Sötét idők jönnek Magyarországra."

🇭🇺 "Amikor ez a srác gratulál neked, tudod, hogy teljesen elszúrtad.

"Készülj fel a tömeges erőszaktevők importjára és a gazdaságod lerombolására a szociális szolgálatok felhasználásával, a megújított munkaerő álcája alatt."

Hogy miért gondolom azt, hogy ez az utolsó kommentelő igazat mond?

Mert az EU Migrációs és menedékjogi paktum néven szabályokat vezetett be a migráció hatékonyabb kezelésére és a tagállamok közötti méltányos tehermegosztás biztosítására. Ez más szabályozással együtt 2026 júniusával lép hatályba.

Épp Magyarországot temeti a világ

Az ifjú Soros tweetjét pedig itt találod:

[link]

ápr. 14. 08:07
 3/4 anonim ***** válasza:
27%

Ha még mindig nem világos a történet, akkor nézd meg kik gratuláltak Nemzethypetinek..

Zelenszkij.. Manfred Weber.. Merz.. Soros.. Donald Tusk.. Clinton néni és von der Leyen néni..

ápr. 14. 08:20
 4/4 XXXBalazs ***** válasza:
Ezek mind kampánydumák. Térjünk vissza a kérdésre négy év múlva, és visszamenőleg értékeljük a valósagtartalmukat.
ápr. 14. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Mi a valóságalapja a kormányoldal Tiszával szembeni állításainak, miszerint: A Tisza: adókat emelne, nyugdíjat csökkentene, bevezetné a...

Valamilyen szinten követem a politikát, de bevallom kissé lemaradtam. Nem emlékszem, hogy a tiszánál mondtak volna ilyeneket. Arra lennék kíváncsi, hogy honnan erednek ezek. Kik és hol nyilatkoztak olyat, amikből ezek az állítások levezethetőek?

Miért sértődtek meg 2022-ben a fideszes szavazók a trágyával etetett gomba jelzőn, amikor ennek erősen van valóságalapja?

Most függetlenül attól, hogy ki hol tájékozódik és ki mit gondol igaznak. Amióta call centeres vagyok és politikai közvéleménykutatással is foglalkozom, folyamatosan azt tapasztalom, hogy még a pártpreferenciát megelőző kérdéseknél meg tudom tippelni 100%...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!