Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki lesz az országgyűlés...

Ki lesz az országgyűlés elnöke, a Tisza frakcióvezetője az új parlamentben?

Figyelt kérdés

ápr. 14. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Manfred Weber
ápr. 14. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:
17%

Legyen Rost Andrea, minden ülés kezdetén elénekli az Európa című dalt, miközben lengetni kell a férfi képviselőinek a heréiket, a nőknek a didiket....

Máshoz pl ő sem ért!

ápr. 14. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
#2 A fidesznek meg lehet Deák Dani hivatásos péniszszakértő! :D
ápr. 14. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
3# miért mi adjuk a házelnököt???🤣🤣 Idióta!
ápr. 14. 14:24

További kérdések:

Meddig megy el az ellenzéki uszítás? Veszélyben van vajon a miniszterelnök?

Tudom a tüntetésen kevesen voltak, de a neten még rengetegen vannak és az életben is 1 millióan biztos. A kommentek egyre durvábbak, szerintem muszáj lesz jobban védeni MP-t, egy ideális világban nem kéne, de elég egy őrült is. A NER banditák uszítása egyre erősebb,...

Szerintetek Orbán Viktortól jó húzás volt, hogy a háttérbe vonult?

Szerintem igen. Az is eszembe jutott, hogy teljesen vissza kellene vonulnia, de mivel 1988 óta politizál, annyi tapasztalatot gyűjtött már, hogy simán kialakulhat olyan helyzet, amiben jó tanácsokat tud majd adni a Fidesznek. Amíg nem válik nyilvánvalóvá, hogy a...

Mit szóltok a legújabb, a Hírkereső-botrány?

Mielőtt a tiszás propagandisták leírnák, hogy kamu, az interjú az állampárti HVG-n jelent meg. Már nem csak a Zsolti bácsi és a gödi szennyezésről tudjuk, hogy átverés volt, hanem a tiszás oligarcha az üzleti partnereit és az olvasókat is árverte.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!