Ki lesz az országgyűlés elnöke, a Tisza frakcióvezetője az új parlamentben?

válasza:Legyen Rost Andrea, minden ülés kezdetén elénekli az Európa című dalt, miközben lengetni kell a férfi képviselőinek a heréiket, a nőknek a didiket....
Máshoz pl ő sem ért!

válasza:

válasza:További kérdések:
Tudom a tüntetésen kevesen voltak, de a neten még rengetegen vannak és az életben is 1 millióan biztos. A kommentek egyre durvábbak, szerintem muszáj lesz jobban védeni MP-t, egy ideális világban nem kéne, de elég egy őrült is. A NER banditák uszítása egyre erősebb,...
Szerintem igen. Az is eszembe jutott, hogy teljesen vissza kellene vonulnia, de mivel 1988 óta politizál, annyi tapasztalatot gyűjtött már, hogy simán kialakulhat olyan helyzet, amiben jó tanácsokat tud majd adni a Fidesznek. Amíg nem válik nyilvánvalóvá, hogy a...
Vagy miért vergődtök ezen?
Mielőtt a tiszás propagandisták leírnák, hogy kamu, az interjú az állampárti HVG-n jelent meg. Már nem csak a Zsolti bácsi és a gödi szennyezésről tudjuk, hogy átverés volt, hanem a tiszás oligarcha az üzleti partnereit és az olvasókat is árverte.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!