Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az új kormány egyik kézzel...

Az új kormány egyik kézzel adni fog, a másikkal meg elvenni?

Figyelt kérdés
Gyönyörűen hangzik a Tisza programja és bár elég szkeptikus voltam, de rájuk szavaztam. Szerintetek mennyire valóságos, hogy ezek az ígéretek mind betartásra kerülnek?
ápr. 14. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Tán a fidesz nem ugyanezt csinálta?

Bár amit ők elvettek tőlünk az nem a közös állami kasszába került további fejlesztésekre és életszínvonal emelésre, hanem lapátolták befelé a saját zsebükbe.

Talán a Tisza már nem így fog tenni.

ápr. 14. 14:58
 2/4 árokpart ***** válasza:
90%
A tegnapi nemzetközi sajtótájékoztató óta az a kis félelmem is elmúlt a Tiszával kapcsolatos riogatások tekintetében, amitől azért korábban egy kicsit tartottam még tegnap délelőtt is. Ugye azzal riogattak, hogy komoly mwegszorításokat fog hozni, de erről tegnap egy árva szót sem mondott Magyar Péter. Egy kormány amelyik komoly megszorító fiskális kiigazító intézkedésekre készül az már a legelső tájékoztatóján is közli ezt mint pl. a 2006-2010-ig tartó Mszp-Szdsz kormány. Gyurcsány úr már másnap mondta, hogy komoly reformok magyarán megszorítások lesznek, a Tiszától szerencsére eddig mégcsak célzást sem hallhattunk.
ápr. 14. 15:00
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Nem fog tudni csodát tenni sem Magyar Péter személyesen, sem az egész Tisza. Rosszul áll a gazdaság, a Fidesz pedig elég rendes osztogatásokba kezdett az utolsó pár hónapban. Biztos, hogy meg kell húzni a nadrágszíjat valahol, de ha a Fidesz maradt volna, akkor is ez lenne a helyzet.
ápr. 14. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezekről az intézkedésekről még kérdés sem hangzott el,ami 'nem sok jót' jelent.
ápr. 14. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Sajnos nem sok esély van arra hogy jövőre új kormány legyen nálunk?

Szeretném ha egy új kormány alakulna és ebben a Tisza pártot látom most legerősebbnek. Sajnos viszont úgy érzem, hogy ezt a jelenlegi Fidesz kormány nyerni fog, választási családokkal is ha kell. Ti mit gondoltok? Köszönöm

Ha valaki autóiparban dolgozik K+F tevékenységben, kell félnie egy új kormány intézkedéseitől?

Én is autóiparban dolgozik, K+F tevékenységet, viszont nem az Audinál vagy a Mercinél, hanem kisebb cégnél.Viszont mi is szoktunk kapni állami támogatást, ezért,hogy minél több ilyen tevékenység jöjjön az országba.Egy esetleges kormányváltás után, kellene-e félni...

Az új kormány el tudja számoltatni Szijjártót hazaárulásért Oroszországnak valamint Ukrajna ellenes lázításért?

Szerintetek egy 15-20 évnyi fegyházat simán megérdemel csak a hazaárulásáért?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!