Az új kormány végre nonprofittá alakítaná az MVM-et, Mol-t?
Azaz az állami energiaszolgáltatás ne for profit vállalatok legyenek.
Hozzák ki 0-ra a működésüket,de ne nyerészkedjenek.
Ez vonatkozik a MOL-ra is.Az országért működjön, ne a profitért.A dolga az,hogy a lehető legolcsóbban adja az üzemanyagot.

válasza:1#
Államosítani kell.

válasza:#2
Nem is tudtam, hogy visszatért a szocializmus. Padlássöprés is lesz, vagy "csak" nagyobb cégek elzabrálása? Max megvenni lehet a MOL-t, de az se egyszerű, mert egy ellenséges felvásárlást sehol sem díjazzák. Mihelyt minden részvény a kézben, akkor mint tulajdonos megváltoztathatja a cégformát, mondjuk Zrt-re, vagy Kft-re, és utána akár be is szánthatja, ná, mert vannak olyan cégek amik stratégiai jelentőségűek, azokra más szabályok vannak.

válasza:nekem már annyi elég volt hogy Támogatni fogja Uniós kiszolgálását Ukrajnának
ennyi :D szal.. ennél nagyobb faxságot nem tehet a 4 éve alatt a Tisza.
mind jobban és jobban segít az Eu annál inkább probléma lehet a háború
ezt más mért nem veszi észre?
mi a fax hasznot akar ebből petike húzni, no sense

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gyönyörűen hangzik a Tisza programja és bár elég szkeptikus voltam, de rájuk szavaztam. Szerintetek mennyire valóságos, hogy ezek az ígéretek mind betartásra kerülnek?
Mindent beáldoz a fidesz érdekeinek?
Szeretném ha egy új kormány alakulna és ebben a Tisza pártot látom most legerősebbnek. Sajnos viszont úgy érzem, hogy ezt a jelenlegi Fidesz kormány nyerni fog, választási családokkal is ha kell. Ti mit gondoltok? Köszönöm
Én is autóiparban dolgozik, K+F tevékenységet, viszont nem az Audinál vagy a Mercinél, hanem kisebb cégnél.Viszont mi is szoktunk kapni állami támogatást, ezért,hogy minél több ilyen tevékenység jöjjön az országba.Egy esetleges kormányváltás után, kellene-e félni...
Szerintetek egy 15-20 évnyi fegyházat simán megérdemel csak a hazaárulásáért?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!