Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az új kormány végre nonprofitt...

Az új kormány végre nonprofittá alakítaná az MVM-et, Mol-t?

Figyelt kérdés

Azaz az állami energiaszolgáltatás ne for profit vállalatok legyenek.

Hozzák ki 0-ra a működésüket,de ne nyerészkedjenek.

Ez vonatkozik a MOL-ra is.Az országért működjön, ne a profitért.A dolga az,hogy a lehető legolcsóbban adja az üzemanyagot.

ápr. 14. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ugye megvan, hogy a MOL egy tőzsdei cég?
ápr. 14. 19:50
 2/5 A kérdező kommentje:

1#

Államosítani kell.

ápr. 14. 19:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudtam, hogy visszatért a szocializmus. Padlássöprés is lesz, vagy "csak" nagyobb cégek elzabrálása? Max megvenni lehet a MOL-t, de az se egyszerű, mert egy ellenséges felvásárlást sehol sem díjazzák. Mihelyt minden részvény a kézben, akkor mint tulajdonos megváltoztathatja a cégformát, mondjuk Zrt-re, vagy Kft-re, és utána akár be is szánthatja, ná, mert vannak olyan cégek amik stratégiai jelentőségűek, azokra más szabályok vannak.

ápr. 14. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem már annyi elég volt hogy Támogatni fogja Uniós kiszolgálását Ukrajnának

ennyi :D szal.. ennél nagyobb faxságot nem tehet a 4 éve alatt a Tisza.

mind jobban és jobban segít az Eu annál inkább probléma lehet a háború

ezt más mért nem veszi észre?

mi a fax hasznot akar ebből petike húzni, no sense

ápr. 16. 15:22
 5/5 anonim ***** válasza:
azokat a kamu drogos meg asszony verő baromságokat.. koholt vádakat nem eszem meg amit róla terjesztettek.. de ez.
ápr. 16. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Az új kormány egyik kézzel adni fog, a másikkal meg elvenni?

Gyönyörűen hangzik a Tisza programja és bár elég szkeptikus voltam, de rájuk szavaztam. Szerintetek mennyire valóságos, hogy ezek az ígéretek mind betartásra kerülnek?

Sajnos nem sok esély van arra hogy jövőre új kormány legyen nálunk?

Szeretném ha egy új kormány alakulna és ebben a Tisza pártot látom most legerősebbnek. Sajnos viszont úgy érzem, hogy ezt a jelenlegi Fidesz kormány nyerni fog, választási családokkal is ha kell. Ti mit gondoltok? Köszönöm

Ha valaki autóiparban dolgozik K+F tevékenységben, kell félnie egy új kormány intézkedéseitől?

Én is autóiparban dolgozik, K+F tevékenységet, viszont nem az Audinál vagy a Mercinél, hanem kisebb cégnél.Viszont mi is szoktunk kapni állami támogatást, ezért,hogy minél több ilyen tevékenység jöjjön az országba.Egy esetleges kormányváltás után, kellene-e félni...

Az új kormány el tudja számoltatni Szijjártót hazaárulásért Oroszországnak valamint Ukrajna ellenes lázításért?

Szerintetek egy 15-20 évnyi fegyházat simán megérdemel csak a hazaárulásáért?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!