Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen okok miatt kaphatott...

Milyen okok miatt kaphatott ki ennyire szerinted a Fidesz?

Figyelt kérdés

Én egy szoros eredményt vártam, ahol pár %-al nyer a Tisza.

Azt, hogy felmossák a Fidesszel a padlót nem láttam jönni, ahogy szerintem nagyon sokan mások sem.

De ennek mégis mi az oka, hogy pont most 2026-ban ekkora pofont kaptak? Eddig inkább ők osztogatták ezeket a 2/3as pofonokat.

ápr. 14. 20:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Kegyelmi ügy, Szőlő utca, MNB 500 milliárdos bankrablás, korrupció, luxusjactok és kastélyok, Hatvanpusztai birtok, Gödi mérgező Samsung gyár, gyűlöletkampányok, aljas uszító kampányok Magyar Péter, Ukrajna és Brüsszel ellen, oroszimádat, a nyugati szövetség elárulása, Szabó Bence ügy, Gundalf, Waberer, Pálinkás százados nyilatkozata, Szájer-ügy, Borkai-ügy, Orbán győri üvöltözése és kirohanása, .. Ezek így együtt.
ápr. 14. 21:03
 2/13 anonim ***** válasza:
63%
Matolcsy Ádámkának köszönhető.
ápr. 14. 21:04
 3/13 anonim ***** válasza:
62%
A közpénz dézsmálása az még egy dolog volt, az igazi szögeket a koporsóba a kegyelmi botrány és társai kezdték beverni. A fidesz ocsmány kommunikációja is közre játszot pl Menczer, Bayer, a megafonos barmok, Dopemen , Nagy Feró stb. A Szabó Bence és Pálinkás által elmondottak már csak grátisz, az ő esetükben pedig poén volt, hogy a fideszeseknek az volt a problémájuk, hogy ezek kiderültek és nem az elhangzottakat próbálták cáfolni.
ápr. 14. 21:04
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem hasonló lehetett volna mar 2022-ben is, de akkor a haboruval sokakat be lehetett paraztatni, emiatt sokan a fideszre szavaztak (konkretan en is ismerek olyat aki amiatt szavazott akkor rajuk). Most ez mar nem mukodott annyira jol.
ápr. 14. 21:05
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
4# Én már akkor sem vettem be ezt a kamut, hogy jajj, háborúba megyünk... Én már 2022-ben is az Ellenzéki Összefogásra szavaztam, és büszke vagyok, hogy nem ültem fel az alaptalan félelemkeltésnek.
ápr. 14. 21:10
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

Kegyelmi ügy, Akku gyárak, Lázár féle cigányok alázása, Szabó és Pálnikás nyilatkozata. Ezek a botrányokat nem bírta el a Fidesz.

Számomra amúgy az jött le, hogy most volt egy kis fásultság/fáradás is a kampányban. Persze most is próbálkoztak az ukrán háború vonallal, de én azt éreztem hogy annyira ezt most nem tudták "végig vinni", mint korábban a Soros/Brüsszelt, vagy a Migráns vonalat. Ott valahogy sokkal masszívabb kampányt éreztem.

A másik dolog ez a válogatott híresség csürhe. Én egy már tavaly mondogattam, hogy kontraproduktív lesz, az is lett. Továbbra sem tudom a Fidesz hogy gondolta, hogy ez a Nagy Feró, Tóth Gabi, Gáspárék, Schoberték, KisGrofó, Aurélió vonal vállalható lesz.

Na meg eltelt újra 4 év, egy újabb szavazókorú réteg jelent meg. A fiatalokkal totál vakon volt már a Fidesz.

ápr. 14. 21:18
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
6# Ja, meg mondta, hogy igazságtalan 4 évük volt. Szerintem ekkor már tudta Orbán, hogy veszíteni fognak.
ápr. 14. 21:22
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem annak, aki nem követi aktívan a politikát (tehát Matolcsy, Szőlő utca stb.) inkább a gazdasági helyzet tette be az ajtót.
ápr. 14. 21:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon elkoptak a különböző pártok, elsősorban a baloldal, meg igazából a liberálisok is, elfogytak a zöldek, meg a kissé megosztó, szavazatelvivők, egyedül az MHM maradt, most végre összegyűlt az ellenzéki összefogás, még a kétfarkú kutyák is lekoptak. Több párt eleve vissza is vonult a Tisza érdekében. Ezen felül, meg a fene tudja, sokaknak unalmas volt már a szlogen a rezsicsökkentésről, a fiatalok és az anyák adómentességéről, meg a csok, vagy más támogatások marginális volta is elkedvetlenített kormánypártiakat, aztán tényleg voltak irritáló dolgok, mint a Matolcsy család botrányai, a gigászi infláció is a Fidesz számlájára íródott valahogy, a megdrágult és lassan elérhetetlen ingatlanok, sok apróság összejött, amik kormányzási hibának lettek betudva, ráadásul nem volt a Fidesznek választási programmja, ami hiba volt. Ezt nem lehetett 'Brüsszelezéssel' pótolni

Aztán valahogy az egyéni körzetek úsztak el a legjobban, ott nagyon siralmasan teljesítettek a kormánypártok, nem a legjobb embereket jelölték, vidéken sokan ismerték őket és inkább az ellenzékieket preferálták, ez szerintem nem lehet véletlen.

ápr. 14. 22:01
 10/13 anonim ***** válasza:

A 8-asnak igaza van. Aki nem nézi naponta a politikát, és nem foglalkozott a kegyelmi üggyel, meg Szájer esőcsatorna-mászásával, azoknál az tette be a kaput, amit a saját bőrükön éreznek.

Egészségügyi várólisták, barom oktatási terv, a közúthálózat állapota. Pl. felénk fel akartak már egy két település közötti utat újítani 6 éve, de aztán a háborús helyzet miatt nem sikerült. pedig kint volt a tábla is, megújul. Azóta is járhatatlan 1960-as években készült zergeb@szta szar.

Engem pl. nem érdekelt volna, ha Szájer Józsi csúszkál az ereszen, ha neki jól esik. Csak lett volna érdemi fejlesztés. Én az ország egyik legfejlettebb megyéjében élek, és a településem főútja 32, a járdák 62 éve voltak felújítva. Minden omlik, balkáni.

ápr. 14. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Vogel Evelin hány millió forintot kaphatott a Fidesztől, Magyar Péter tőrbe csalására?

Vogel Evelin bekamerázott egy hotel szobát ahogy szexel Magyar Péterrel, majd eladta a Fidesznek ez nem vitás… Ennyire beteg elme nincs a világon mint ez a nő… mit gondolsz róla ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!