Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire volt az a szűk kör a...

Mennyire volt az a szűk kör a fideszen belül, akik tudták, hogy vasárnapi választásokon csúfos vereséget fognak szenvedni?

Figyelt kérdés

ápr. 14. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, de engem nagyon meglepett a 444 interjúja az ereményváró után, látszott rajtuk, hogy tényleg meglepte őket. Mindeddig azt hittem, hogy csak nyomatják a propagandát, de tudják, hogy vesztésre állnak. Szóval a Fidesz a saját embereit is átverte ezek szerint.
ápr. 14. 21:29
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Ezt mindenki tudta, még nemzetközi szinten is.

Orbán most nem nyerhetett. Előre meg volt rendezve. Az országjárásain mindenhol ugyanazt a beszédet mondta el, megköszönt mindent, amit kapott az évek során.

A választás napján idejekorán reagált Péternek a győzelemhez.

Teljesen higgadtan, közönyösen kezelte a helyzetet.

Mi tudjuk miért. Lesz majd nagy meglepődés... 🙏

ápr. 14. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem tudta, mindenki tiszás is fideszes győzelemre számított vagy nagyon szorosra, még Magyar Péter is meglepődött szerintem.
ápr. 14. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy ilyen erőteljes vereségre biztos nem voltak felkészülve. Mindig kormányváltás párti voltam, és most láttam megvan rá a hangulat, de én se számítottam ekkora Tisza győzelemre, csak álmaimba.
ápr. 14. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:

A vereséget a vezetés biztos, hogy tudta. Mínusz 2/3-ra viszont nem számítottak és ez azért jó, mert így már nekik is fájt, ez igazi arculcsapás volt.

Az agymosott hívek meg ugye magukat szívatták meg azzal, hogy csak azt hallották meg, amit akartak. Hagyták magukat becsapni, megérdemelték.

ápr. 14. 23:04
 6/6 anonim válasza:
2-es, ott a pont. Annyi, hogy mindenki nem tudta, sőt csak nagyon kevesen. De egyértelműen lehetett olvasni a sorok között.
máj. 11. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Ez az amerikai kutatás azt mutatja, hogy most vasárnap 43% támogatottsággal a Fidesz nyerné a választásokat. Sokan miért szeretnék, ha a második...

Egy most vasárnap esedékes parlamenti választáson továbbra is a Fidesz–KDNP kapná a legtöbb szavazatot – derül ki a McLaughlin & Associates friss kutatásából. Az amerikai közvélemény-kutató cég az Index megbízásából készített pártpreferencia-felmérést. A január 27....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!