Van rá esély, hogy 100 százalékos feldolgozásnál elveszti a 2/3-ot a Tisza? Vagy inkább már több mandátumot fog szerezni?
Figyelt kérdés
ápr. 14. 21:31
2/15 anonim 

válasza:

válasza:a legutóbb a fidesz javára fordítottak a levélszavazatok
3/15 anonim 

válasza:

válasza:Nem. Ha a maradék kb 1-1.5% mindegyike nem tiszás lenne akkoris simán meglenne a 2/3
4/15 anonim 

válasza:

válasza:2
És az feltűnt, hogy akkor nyert a fidesz, nem 2/3-as sz*pott ki?
5/15 anonim 

válasza:

válasza:az feltűnt, hogy a tudatipari agymosoda inkább belföldi hatású volt?
6/15 anonim 

válasza:

válasza:Ácsi!
Győzteskompenzáció miatt a tiszának akár 142 mandátuma is lehet a végén.
7/15 anonim 

válasza:

válasza:#5 Engedd el, a kolostormalacod ment a levesbe, hiába vergődsz, vége van, kicsi ;)
8/15 anonim 

válasza:

válasza:Esélytelen
Az átjelentkezők 80%-a tiszára szavazták le
9/15 anonim 

válasza:

válasza:Még hátravannak a győzteskompenzációs mandátumok, amiket a tisza fog kapni. Nem kétharmad lesz hanem tisza négyötöd.
10/15 anonim 

válasza:

válasza:9# nem lesz, ahhoz 150 mandátum kell
matematikailag lehetetlen annyit összehozni már
Kapcsolódó kérdések:
Kiderült , hogy el van zarodva mindkét petevezetom .
Egyenlőre feldolgozási fázisban vagyok , tudom hogy így csak a lombik maradt mint esély, mire készüljek ?
Tudom hogy valaki kemény és bármit elvisel amit elé sodor az élet nem törik meg , de nem tudom hogy én hogyan kezeljem ezt a helyzetet baba tervezés miatt történt a hsg , nem erre az eredményre számítottam , nem tudom hogy induljak útnak ( lelkileg) Jár valaki hasonló cipőben ?
Tegnap rendeltem egy xbox one-os játékot a konzol világtol és még mindig az van hogy feldolgozás alatt és van esély hogy holnapra kihozzák?
(irtam 2 emailt de még egyikre se jött válasz)
Anorexiasok, hogy gyogyultatok meg/gyogyultok?
Hogy dolgoztatok fel, hogy nem merhetitek magatokat minden nap, hiznotok kell?
Van arra esély, hogy az MSZP vagy a Jobbik beelőzi a FIDESZT?
Hiszen még a feldolgozás fele sincs meg.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!