A köztelevízió és a fidesz párti politikai rémhírterjesztő csatornák mikor akarják már befejezni az emberek további riogatását, ilyeszgetését vagy a Tisza mikor tiltja el a fidesz talpnyalóikat?
A fidesz megbukott. De még mindig konteókat gyártanak, rémhíreket terjesztenek, a tiszáról hazugságokat terjesztenek. És az én szüleim totál makacsok. Akik a hosszú évek óta tartó fideszes agymosás után. Szerintem gyógyíthatatlanok lettek már így is szinte. És egy ideje már amikor beszélünk is akkor is csak a veszekedés és a szitkozódás van. Apám már egyszer nekem is jött és majdnem verekedés lett. Hiába mondom nekik, hogy nézzenek ATV-t vagy RTL-t legalább ha már egy Partizánnak vagy Telexnek nem hisznek. Nem értik meg, hogy az M1, TV2, Patrióta és társai fideszesek ők elhiszik nekik, hogy független politikai ellemzők. Ha már megbukott a fidesz. Akkor ezek a rémhírterjesztő dögök miért nem fejezik már be a hazudozást, ez lenne a minimum. De ha lenne bennük gerinc, akkor inkább egy bocsánatot kellene kérni az emberektől. És elmondani végre, hogy félrevezették őket. Már olyan feszültség és ideg van bennem. Csak ne, hogy az legyen, hogy mielőtt megtörténik a rendszerváltás. Azelőtt a szüleimet úgy kelljen leállítanom, hogy beverek nekik egy párat. Mivel, hogy nagyon agresszívak és erőszakosak. Már kezdem meg gyülőlni őket. Ezek miatt a felvásárólt propagandisták miatt. A 27 pont feltételbe amit az EU-s pénzre kikötöttek. Ott nem volt szó a migrációról. De az a semmirekellő Hetek csatorna természetesen azt mondta, hogy az is benne volt. Azt pedig egyszer betiltották. De azóta mégis vissza kapták a csatornájukat.
21/F

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:olyan mély idegösszeomlás érkezik majd a tiszahívőkre, hogy öröm lesz nézni :DD fiatalok adókedvezménye mennyibe fog neked kerülni amikor kivezetik?
de nem baj, majd veszel kenyeret a boltban változásból meg reményből
már gondolom nem a bugyuta fideszes szüleid kenyerét eszed, és tömöd a buta fejed bütyökbaloldali szeméttel ameddig a szüleid megteremtenek neked mindent

válasza:5
Ez már az ideg összeomlásod hatása hogy ekkora marhasagokat írsz? Ennyire megviselt hogy porig lettetek alázva a választáson?

válasza:

válasza:#7 Na ja. Szerintem nagyon elbizonytalanodtak. :)
Bizonyára már mindben megfogalmazódott a mi van ha mégis rosszul döntöttünk kérdés. Ezt már baxhtják 4 évig, az biztos.

válasza:nem értem amúgy, hogy aki ilyen ilyedős az amúgy miért a tiszára szavazott
hát pót alsógyatát hoztál-e magaddal a kövi 4 évre?

válasza:Amikor zsinorban négyszer lett Fideszes 2/3-ad ami nehezebb, mint egyszer és nem protestszavazásból, hanem kemény kormányzás után akkor a 444, telex, hvg leálltak? Nem. Sokkal erősebben nyomták
Itt egy szép video ami pont erről a kérdésről szól. Lesd meg www.youtube.com/watch?v=P3MpXHo1HNY
Kapcsolódó kérdések:
Ismét csak szánalmas vergődésre futotta:
Ugye köztudottan "migránssimogató" a "művészúr", aki korábban a nagy nyilvánosság előtt is kifejtette, hogy mi magyarok nem vagyunk emberek, ellenben a migránsokkal.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!