Magyar Péter sikere röviden összefoglalva, hogy a kegyelmi botrány szülötte, fő politikai terméke pedig az országjárás?
Figyelt kérdés
Védjegye lett a nagyon gyakori országjárások, rengeteg embert megszólított az ország minden tájáról. Ilyen nem volt előtte, politikai innováció.ápr. 14. 21:49
1/24 anonim 

válasza:

válasza:Azért a sikerre én még várnék 1-2-3 évet.
2/24 anonim 

válasza:

válasza:Ez eddig tartott. A miniszterelnöki pozíció mellett, aligha lesz ideje kirándulgatni.
3/24 A kérdező kommentje:
2# Nem tudom, én adnám, ha lenne legalább havi 1-szer megint ilyen turné.
ápr. 14. 22:10
4/24 anonim 

válasza:

válasza:A potenciális hazaárulás a fő portfóliója, a puruttyálkodás csak a celebkedéshez kellett, hogy lehessen róla mutatni valami nem negatívat is.
6/24 anonim 

válasza:

válasza:MP politikai felemekledésébe valóban nagy szerepe volt a kegyelmi botrány közhangulatnak, mert ez nyitott egy politikai lehetőséget és erős figyelmet hozott számára ugyan akkor nem csak annak a szülötte mert ezt a figyelmet fennis kellett tartani másrészt az országjárás valóban a fő eszköze lett amivel közvetlen kapcsolatot épít és mozgósít de emellett a kommunikációja rendszerkritikus hangvétele és az új politikai atlernatíva , ígérete is fontos része a sikerének összességében tehát a botrány inkább kiindulópont volt az országjárás pedig egy kulceszköz de a jelenség ennél összetetebb
7/24 A kérdező kommentje:
Elment az emberekhez, rengeteg településre, éveken át, napi szinten, nem a saját elefántcsonttornyában üldögélt. Egyébként a Tisza egy nagyon is tudatosan felépített, jól szervezett párt. Rengeteg önkéntessel, Tisza-szigetek.
ápr. 14. 22:22
8/24 A kérdező kommentje:
7# Csak jó lenne, ha ezek nem szűnnének meg, hiába vége van a kampánynak..
ápr. 14. 22:23
9/24 A kérdező kommentje:
Önkéntesek megmaradnak? Országjárások lesznek, ha nem is olyan gyakorisággal?
ápr. 14. 22:25
10/24 A kérdező kommentje:
Egyszerűen a magyar nép, a magyar emberek ki volt éhezve arra, hogy egy politkus SZEMÉLYESEN megszólítsa őket, elmenjen hozzájuk. Ki volt éhezve a párbeszédre. Hogy meghallgassa őket valaki, a problémáikat. Vagy csak pár szót váltani.
ápr. 14. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
0rbannak miért csak egy rövid temus országjárásra futotta?
Azt hitte, hogy annyi elég a 2/3-hoz?
Magyar Péter fog még országjárást tartani? Nagyon szeretnék személyesen találkozni vele.
Bár voltam 3 országjárásán, de nem tudtam fotózkodni vele, meg nyámnyila voltam.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!