Most akkor hogy lesz ez tovább? Az eddigi független sajtó lesz a kormánypárti, és akkor lassan majd divatba jön fideszesnek lenni, merthogy ők a lázadó ellenzék?

válasza:Úgy, ahogy mondod..
Most még nevetnek a narancskárosultakon, nem is sejtik, hogy nemsokára árvízkárosultak lesznek.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Most még nevetnek a narancskárosultakon, nem is sejtik, hogy nemsokára árvízkárosultak lesznek."
:DDD
"Orbánnak reszeltek, a fidesz meg orbánközpontú volt..."
Ha igaz lett volna, hogy minderől is Orbán dönt egy személyben, meg hogy diktatúra van, akkor nem az lett volna a választás eredménye, ami, ideje lenne belátni a tévedést.
"A független média ugyanúgy FÜGGETLEN marad mint eddig."
Az igen. Csak melyik volt eddig ilyen?... Én egyetlen egyre tudok gondolni.
"egy normális országban nincs a kormánynak saját házi médiabirodalma, a sajtó szabadon működik, pártbefolyás nélkül"
Tehát pl. az USA sem volt normális ország pl. Biden alatt, aha, értem.

válasza:Mivel nem llítottam, hogy diktatúra van, ezért kiveszem azt a tagmondatot
így változik a válaszod:
*Ha igaz lett volna, hogy minderől is Orbán dönt egy személyben, ..., akkor nem az lett volna a választás eredménye,...*
Miért szerinted mit tud tenni egy miniszterelnök, választáskor a nép döntése ellen?
De nézzük azt az állításod, hogy én azt állítom, hogy diktatúra van.
Orbán a kétharmados nyerések után úgy vette, és úgy is cselekedett, hogy teljes felhatalmazást kapott a néptől. Ezt ki is használta, mivel a fideszt ő irányította, az országot meg kizárólag a fidesz irányította.
Konkrétan 4 évente szakaszos diktatúra volt.
Nevezhetjük autokráciának is.
Fidesz =orbán, szavazó, bólogatógépek
Kapcsolódó kérdések:
Több influenszer van aki nyíltan vagy burkoltan ellenzéki pl handras,Vályi István, Somogyi Andras, testbeszéd, tanulom magam,tízes lista, Tibi atya, hannamatek, stb De ki van olyan aki nem megafonos, nem a Fidesz médiának dolgozik hanem saját meggyőzdésből Fideszes és ezt vállalja a videóiban?
Azért ez már gyanús lehetne a Fideszeseknek is.....tudom nem 100%-os előrejelzések....de akkor is gyanús
Mi várható a miniszterelnök úrtól? A Telex lesz az új origo?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!