Kell aggódnunk az új tisza kormány miatt?

válasza:A fidesz március végére elérte az 2026 évi államháztartási hiánycél 81 százalékát.
Mit vársz a Tiszától ?

válasza:A Tisza programja szerint és a szóban tett ígéretek szerint jobb világ lesz. Az összes eddigi kedvezményt megtartják, sőt tovább bővítik. Ezen kívül rendbeteszi az egészségügyet és az oktatást is.
Gyakorlatilag Kánaán lesz.
Na most, hogy ennek mennyi a realitása azt mindenki tudja.
Szóval igen..
Jobb félni, mint megijedni.

válasza:a tiszások állandóan azzal jönnek, hogy félnek az M1től meg megijednek
hát a kövi 4 évre szerintem pótalsógatyával ne spóroljatok
magyar péter berakja a zuhany alá a szopórollert

válasza:Nem kell aggódni, amúgy sem voltunk olyan pozícióban a fidesz kormány alatt hogy akkorát lehetne esni innentől.
A híveik meg szimpatizánsaik csak ezeket fújják mert nem fogják fel 50-60-70 évesen hogy elég volt, változtatni és változni kell!
Nem hiába a 2/3os eredmény, mit vártatok mi fiatalok megkajáljuk a sok álhír terjesztést meg uszítást, riogatást? Nem birkák vagyunk akik bólogatunk, és erről tanúbizonyságot is tettünk, én úgy gondolom.
33F

válasza:

válasza:"Szerintem semmi ilyesmi nem jön, mert azt akkor már tegnap Magyar Péter a nemzetközi sajtótájékoztatón elmondta volna."
muhahahaha, hát hogyne

válasza:

válasza:"Nem hiába a 2/3os eredmény, mit vártatok mi fiatalok megkajáljuk a sok álhír terjesztést meg uszítást, riogatást? Nem birkák vagyunk akik bólogatunk"
Nem próbálnám megtippelni az arányokat, és a saját ismeretségi köröm nyilván nem statisztikailag reprezentást minta, de én azért azt látom, hogy aki a másik pártra szavazott, annak többsége nem azért hozta meg ezt a döntést, mert álhíreket, uszítást, riogatást bekajált volna, vagy mert annyira elégedett lenne az elmúlt X év kormányzásával és minden hozadékéval.
Ne legyen igazam, de tartok attól, hogy aki a győztes pártnak szavazott bizalmat, az valami mást "kajált be". Nem azért, mert "birka", hanem mert jóhiszemű, és annyira szeretné hinni, hogy lehet más a politika és a közélet.
Én őszintén szólva pont azt a fiatal generációt féltem legjobban egy keserű csalódástól, akiknek jó volt a felszabadult ünneplését, örömét látni a választás estéjén, akik ha csodát nem is, de komoly pozitív változást remélnek a kormányváltástól.

válasza:"Másfèl pipás hülyegyerek merre vagy?"
Már csak egy pipája van, de még megy lefelé, akár a pártja.
Kapcsolódó kérdések:
Rengeteg munkanélkülivel mivel tudja támogatni az új kormány?
Azaz az állami energiaszolgáltatás ne for profit vállalatok legyenek. Hozzák ki 0-ra a működésüket,de ne nyerészkedjenek. Ez vonatkozik a MOL-ra is.Az országért működjön, ne a profitért.A dolga az,hogy a lehető legolcsóbban adja az üzemanyagot.
Gyönyörűen hangzik a Tisza programja és bár elég szkeptikus voltam, de rájuk szavaztam. Szerintetek mennyire valóságos, hogy ezek az ígéretek mind betartásra kerülnek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!