Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kell aggódnunk az új tisza...

Kell aggódnunk az új tisza kormány miatt?

Figyelt kérdés
Főleg fideszesek fidesz szimpatizánsok mondják azt nagyon hogy készüljünk fel mert nagyon rossz világ jön megszorítások rengeteg pénzbeszedés rezsicsökkentés eltörlése, adók bevezetése tényleg olyan rossz világ várható?
ápr. 14. 21:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
54%
13# Több profilról nyomja, van neki másfél meg egy pipása is, sőt szerintem van neki egy jobb válaszadási hasznosággal rendelkező is amit csak lepontozásra használ.
ápr. 14. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Az új kormány végre nonprofittá alakítaná az MVM-et, Mol-t?

Azaz az állami energiaszolgáltatás ne for profit vállalatok legyenek. Hozzák ki 0-ra a működésüket,de ne nyerészkedjenek. Ez vonatkozik a MOL-ra is.Az országért működjön, ne a profitért.A dolga az,hogy a lehető legolcsóbban adja az üzemanyagot.

Az új kormány egyik kézzel adni fog, a másikkal meg elvenni?

Gyönyörűen hangzik a Tisza programja és bár elég szkeptikus voltam, de rájuk szavaztam. Szerintetek mennyire valóságos, hogy ezek az ígéretek mind betartásra kerülnek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!