Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter miért engedi...

Magyar Péter miért engedi hogy Szijjártó daralja le a fontos iratokat, rendőrség mi a fa.xert van?

Figyelt kérdés
ápr. 14. 22:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Valószínűleg mindenből van már másolatuk.
ápr. 14. 22:07
 2/21 anonim ***** válasza:
73%

Milyen rendőrség amikor mentem joga van.

És különben se mehet be rendőrség kormányzati épületekbe

ápr. 14. 22:07
 3/21 anonim ***** válasza:
97%
Magyar Péter még nincs beiktatva, átmeneti időszak van, hivatalosan 0 hatalma van. És nem tudom mit várnál, mit kene csinálnia. Menjen oda lebirkózni?
ápr. 14. 22:11
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem,a rendőrség,nem kellene beengednie Szijjártót,mivel semmisíti meg a bizonyítékokat amivel mossa ki magát a xemêt
ápr. 14. 22:13
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Kehet, hogy tehetne feljelentést?
ápr. 14. 22:14
 6/21 anonim ***** válasza:
50%

Ahogy először írtam valószínűleg mindenből van már másolatuk,a másik hogy dominó efektus már most a választások után a fideszesek elkezdték egymást marni lásd Bencsik és Bayer egymást vádolják hogy kikapott a fidesz.A másik Ferencz Orsolya űrkutatási miniszter

( k#rva vicces már ez is) azt nyilatkozta ma hogy... a felelősöket ki kell vágni a nemzeti oldal testéből

Ez tök jó,de erre nem jött rá 16 évig csak ma a választások után 2 nappal

Amikor majd lesz az elszámoltatás és a bőrükre megy a játék szerinted nem fogják egymást feldobni a kegyelemért.

ápr. 14. 22:17
 7/21 anonim ***** válasza:

És hol van ez a videó?

"Közben a Telex birtokába került egy olyan videófelvétel, amely szerint a Külgazdasági és Külügyminisztérium 523-as és 524-es szobájában zajlott iratmegsemmisítés."

ápr. 14. 22:18
 8/21 anonim ***** válasza:
79%

[link]

Tessék nemrég tette ki a HVG

8. Válaszoló vagyok.

Ezek tök jó gondolatok Ferencz Orsolyától űrkutatási miniszter

( k#rva vicces)

Csak ezek a mély gondolatai érdekes,hogy 16 évig nem jöttek elő a szürke állományából csak most a fidesz teljes bukása után 2 nappal , dominó hatás egymásnak esnek.Azt várom ki lesz az első fideszes politikus aki azt mondja majd hogy ő csak belülről bomlasztotta a rendszert.

ápr. 14. 22:23
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

"A belügy két új iratmegsemmisítőt vett március végén"

Minek?

[link]

ápr. 14. 22:24
 10/21 A kérdező kommentje:
10-es össze vissza zagyvalsz mindent,lesz egy kis ejnyebejnye
ápr. 14. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Nekem van csak az az érzésem, hogy most Magyar Péter próbál kihátrálni az elszámoltatást érintő ígéreteiből?

Azt mondta a nemzetközi sajtótájékoztatón, hogy nem az Ő dolguk elszámoltatni a fideszeseket, nekik csak az a dolguk hogy erre teret engedjenek a rendőrségnek... Nekem ez nagyon nagy csalódás, muszáj hogy Szíjjártó, Kocsis és Lázár börtönbe kerüljenek, meg a...

A hatóságok miért nem lépnek fel határozottabban a közszeméremsértés, mindenféle deviancia propagálása és a drogosok ellen?

A tegnap esti belpesti rendezvény peremén járőrözve például, kapualjakat, eldugott zugokat átkutatva csomó drogost lehetett volna fogni, szerintem dílereket is nagy számban. A tavalyi szivárványmenet ellen sem lépett fel a rendőrség, pedig kötelessége lett volna. Engem...

A rendőrség még nem értesült a kormányváltásról? Vagy mi az oka, hogy Szijjártóék simán darálhatják a bizonyító erejű dokumentumokat, és egy rendőr...

Valaki szólhatna nekik, hogy elbukott a NER, innentől nem ildomos félrenézni a bűncselekményeknél, mint 16 évig.

A rendőrség és a honvédség kinek az oldalára áll majd ha nem zajlik le egy békés hatalomátadás a tisza javára?

És a gömbhal majd ragaszkodik az (elvesztett) hatalomhoz? Hova áll a rend és honvédelem?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!