Magyar Péter miért engedi hogy Szijjártó daralja le a fontos iratokat, rendőrség mi a fa.xert van?

válasza:

válasza:Milyen rendőrség amikor mentem joga van.
És különben se mehet be rendőrség kormányzati épületekbe

válasza:

válasza:Ahogy először írtam valószínűleg mindenből van már másolatuk,a másik hogy dominó efektus már most a választások után a fideszesek elkezdték egymást marni lásd Bencsik és Bayer egymást vádolják hogy kikapott a fidesz.A másik Ferencz Orsolya űrkutatási miniszter
( k#rva vicces már ez is) azt nyilatkozta ma hogy... a felelősöket ki kell vágni a nemzeti oldal testéből
Ez tök jó,de erre nem jött rá 16 évig csak ma a választások után 2 nappal
Amikor majd lesz az elszámoltatás és a bőrükre megy a játék szerinted nem fogják egymást feldobni a kegyelemért.

válasza:És hol van ez a videó?
"Közben a Telex birtokába került egy olyan videófelvétel, amely szerint a Külgazdasági és Külügyminisztérium 523-as és 524-es szobájában zajlott iratmegsemmisítés."

válasza:Tessék nemrég tette ki a HVG
8. Válaszoló vagyok.
Ezek tök jó gondolatok Ferencz Orsolyától űrkutatási miniszter
( k#rva vicces)
Csak ezek a mély gondolatai érdekes,hogy 16 évig nem jöttek elő a szürke állományából csak most a fidesz teljes bukása után 2 nappal , dominó hatás egymásnak esnek.Azt várom ki lesz az első fideszes politikus aki azt mondja majd hogy ő csak belülről bomlasztotta a rendszert.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt mondta a nemzetközi sajtótájékoztatón, hogy nem az Ő dolguk elszámoltatni a fideszeseket, nekik csak az a dolguk hogy erre teret engedjenek a rendőrségnek... Nekem ez nagyon nagy csalódás, muszáj hogy Szíjjártó, Kocsis és Lázár börtönbe kerüljenek, meg a...
A tegnap esti belpesti rendezvény peremén járőrözve például, kapualjakat, eldugott zugokat átkutatva csomó drogost lehetett volna fogni, szerintem dílereket is nagy számban. A tavalyi szivárványmenet ellen sem lépett fel a rendőrség, pedig kötelessége lett volna. Engem...
Tisza kormányra marad ennek visszaállítása az Orbán-Rogán-Pintér rombolás után?
Valaki szólhatna nekik, hogy elbukott a NER, innentől nem ildomos félrenézni a bűncselekményeknél, mint 16 évig.
És a gömbhal majd ragaszkodik az (elvesztett) hatalomhoz? Hova áll a rend és honvédelem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!