Igaza lehet Dobrev klárának, hogy a Fidesz beépült a Tisza-pártba?

válasza:

válasza:Ez a tipikus "aki nem velünk van, az ellenünk van" logika, amivel a DK próbálja menteni a menthetőt.
Ahelyett, hogy Dobrev azon agyalna, miért párolgott el mellőlük a szavazók tömege, inkább ellenséget gyárt. Kényelmesebb ráhúzni a vizes lepedőt a Tiszára, mint szembenézni azzal, hogy 14 év alatt nem tudtak gólhelyzetbe kerülni a Fidesz ellen.
Ez nem politikai elemzés a részéről, hanem pánik.

válasza:

válasza:Persze, hogy igaza van :D
Egy csomó olyan ember van ott akiről nyíltan lehet tudni, hogy Fideszes volt és akkor még a háttérben meghúzódó emberekről nem is beszéltem.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az eddigi független sajtó lesz a kormánypárti, és akkor lassan majd divatba jön fideszesnek lenni, merthogy ők a lázadó ellenzék?
Jól értelmezem, hogy a Tiszának az első dolgaik között szerepel, hogy eladnák azokat a vállalati és ingatlanvagyonokat, amiket a Fidesz sok pénzért szerzett vissza az országnak? Miért jó ez?
Védjegye lett a nagyon gyakori országjárások, rengeteg embert megszólított az ország minden tájáról. Ilyen nem volt előtte, politikai innováció.
Főleg fideszesek fidesz szimpatizánsok mondják azt nagyon hogy készüljünk fel mert nagyon rossz világ jön megszorítások rengeteg pénzbeszedés rezsicsökkentés eltörlése, adók bevezetése tényleg olyan rossz világ várható?
Úgy jó 10 éve a nem műszaki / építőipari szakmák nagy részének megbecsültsége, presztízse nulla, tisztességesen megélni nem lehet belőlük. Szerintetek fog ez vàltozni a közeljövőben?
A fidesz megbukott. De még mindig konteókat gyártanak, rémhíreket terjesztenek, a tiszáról hazugságokat terjesztenek. És az én szüleim totál makacsok. Akik a hosszú évek óta tartó fideszes agymosás után. Szerintem gyógyíthatatlanok lettek már így is szinte. És egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!