válasza:Még nem, de állja a sarat.

válasza:"Valami megváltozott a néplélekben, amit nem vettünk észre. Ez mindenki felelőssége enyém is, tiéd is, az egész jobboldalé"
HírtTV+Mandíner választások Best of

válasza:Szíjártó is eltűnt.
Valószínűleg éppen próbálnak eltűntetni mindent amivel bíróság elé lehet őket állítani.

válasza:

válasza:Elmennek nyugdíjba.
Horgászgatnak,unokáznak élik világukat majd.
Ti+spotok tovább,tovább,tová......bbbb!
Nézem, és kiverem közben.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elkezdték sgymást okolni a vereségért. Pl. a Jászság kiskirálya, Pócs Orbánt, aztán egyesek Bayert, az űrbiztos pedig a szennyest kezdte el kiteregetni. Szerintem nem is véletlenül beszélt Orbán újjászervezésről.
Azt érzem, hogy tényleg annyira sok botrány meg visszaélés volt a rendszerben, hogy érthető bizonyos társadalmi rétegei ezen kiakadtak. A gazdaság stagnált, az infláció nőtt, a nyugati szövetségből elkezdett kisodródni, ezeken kellett volna valamit változtatni....
Én egy szoros eredményt vártam, ahol pár %-al nyer a Tisza. Azt, hogy felmossák a Fidesszel a padlót nem láttam jönni, ahogy szerintem nagyon sokan mások sem. De ennek mégis mi az oka, hogy pont most 2026-ban ekkora pofont kaptak? Eddig inkább ők osztogatták ezeket a 2/3as pofonokat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!