Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter beengedi a...

Magyar Péter beengedi a migránsokat?

Figyelt kérdés
Azt olvastam hogy a 27 pontos európai Unió követelésben ez is benne van. Mit gondoltok? Igaz ez?

ápr. 14. 23:22
A kérdező szavazást indított:
Beengedi
Nem fogja beengedni
44 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/52 anonim ***** válasza:
72%
2 hónapon belül megtudjuk, azt mondta, hogy nem fogja!
ápr. 14. 23:25
 2/52 anonim ***** válasza:
35%
Az elvakult hívei szerint nem. De szerintük az is igaz, hogy a vendégmunkások azért vesznek jegyet az állatkertbe hogy kacsákat meg aranyhalakat egyenek ki a tóból.
 3/52 anonim ***** válasza:
55%
Nem, és nem is enged többet, vendégmunkást sem, a meglévők pedig mennek amikor lejár az engedélyük. Tehát fél év múlva, migráns és vendégmunkásmentesek leszünk.
 4/52 anonim ***** válasza:
55%

Nincs benne. Egy olyan pont van benne, hogy választani lehet, hogy fogadsz be migránsokat VAGY költesz a határvédelemre. Magyarország a másodikat fogja választani, eddig is azt választotta és még sok más európai ország is azt választotta.

Szóval mostmár nem kell többet kamuzni

ápr. 14. 23:26
 5/52 anonim ***** válasza:
69%
De milyen migránst? Illegális migránsokat senki nem akar. Aki meg regisztrálva van meg dolgozik, abból már így is rengeteg van. Budapesten a futárok pl, vidéken a gyárakban... Miről beszélünk?
 6/52 anonim ***** válasza:
22%
Nincs 27 pontos követelés, ez propaganda.
 7/52 anonim ***** válasza:
26%
#4 Pénzt határvédelemre sem adunk, legfeljebb katonai vagy rendőri támogatást.
ápr. 14. 23:28
 8/52 anonim ***** válasza:
0%
engem? :D
 9/52 anonim ***** válasza:
78%
Majd térjünk vissza rá fél év múlva.
 10/52 anonim ***** válasza:
62%

Én is onnan tudom hogy megnéztem a nemzetközi sajtótájékoztatóját. Három órás, nem fosztanálak meg az élménytől. Nézd meg.

www.youtube.com/watch?v=6WvjfTsBlZ4

1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Péter beengedné a migránsokat?

Itthon azt mondta, hogy nem és marad a kerítés, az EU-ban meg megszavazta, a néppárt tagja és Bódis Kriszta a haverja

Miért nem képes Magyar Péter kiejteni a száján, hogy nem fog ILLEGÁLIS migránsokat beengedni Magyarországra és ebben a Fidesszel ért egyet nem a...

Mielőtt az ellenzéki "értelmiségi" szavazók ideböfögik, nem vendégmunkásokról, nem sima bevándorlókról hanem a papírjaikat eldobó muszlim és afrikai csürhéről beszélünk a kérdésben akik egyre rosszabb hatással vannak a nyugat-Európai országokra amelyek befogadták/befogadják őket.

Márky-Zay Péter valóban tervezi beengedni az illegális bevándorlókat, és védi Soros Györgyöt?

A Hír tv-n volt valamelyik nap, hogy Márky-Zay Péter védi a dokumentumok nélkül, illegálisan érkező migránsokat, és be akarja telepíteni az országba. Ez igaz lehet?

Beengedné azokat a migránsokat MZP, akiknek az EU megadja a maradási engedélyt (kékkártyát kapnak)?

Az EU nagyjából minden beérkező migránsnak megadja a kékkártyát korlátozás nélkül. Őket beengedné MZP is? Az ő elosztásukból kivennénk mi is a részünket?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!