Magyar Péter beengedi a migránsokat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nincs benne. Egy olyan pont van benne, hogy választani lehet, hogy fogadsz be migránsokat VAGY költesz a határvédelemre. Magyarország a másodikat fogja választani, eddig is azt választotta és még sok más európai ország is azt választotta.
Szóval mostmár nem kell többet kamuzni

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Én is onnan tudom hogy megnéztem a nemzetközi sajtótájékoztatóját. Három órás, nem fosztanálak meg az élménytől. Nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Itthon azt mondta, hogy nem és marad a kerítés, az EU-ban meg megszavazta, a néppárt tagja és Bódis Kriszta a haverja
Mielőtt az ellenzéki "értelmiségi" szavazók ideböfögik, nem vendégmunkásokról, nem sima bevándorlókról hanem a papírjaikat eldobó muszlim és afrikai csürhéről beszélünk a kérdésben akik egyre rosszabb hatással vannak a nyugat-Európai országokra amelyek befogadták/befogadják őket.
A Hír tv-n volt valamelyik nap, hogy Márky-Zay Péter védi a dokumentumok nélkül, illegálisan érkező migránsokat, és be akarja telepíteni az országba. Ez igaz lehet?
Az EU nagyjából minden beérkező migránsnak megadja a kékkártyát korlátozás nélkül. Őket beengedné MZP is? Az ő elosztásukból kivennénk mi is a részünket?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!