Passz. Gondolom tetszett a románoknak, hogy orbán a sírgyalázó simiont támogatta, a szlovákoknak, hogy orbán a benes dekrétumokkal egyetértett, az ukránoknak, hogy orbán engedte elhurcolni őket a frontra
Szeretném, ha a honfitársaim lehetnénk, és remélem megtanítjuk őket gondolkodni. Cél kell legyen a kárpát medence kulturális visszafoglalása, de az nem fog menni, ha mi vagyunk az egyhalott oldal...
Aki németországban szavazott, az külképviseleten adta le a voksát. Azokat szombaton számolják meg.
ápr. 14. 23:56
2/11 anonim válasza:
agyhalott*
ápr. 14. 23:56
3/11 anonim válasza:
Mert ezek egy részét valszeg elcsalták átközben. A romániai szavazatokról - amiket az RMDSZ gyűjtött - tudjuk, hogy nettó el lettek csalva, ahogy 4 éve is.
ápr. 14. 23:59
4/11 anonim válasza:
Vajdaságban, erdélyben már már nagyon régóta csalják
ápr. 15. 00:09
5/11 anonim válasza:
A szőröstalpú, magukat magyarnak hazudó “barátaink” nyilván a FideSS-re szavaznak mert Wakandába nem jut el csak a kormánypropaganda. Szerintem a többi párt nevét a szavazólapon látták először.
ápr. 15. 00:54
6/11 anonim válasza:
Barátnőm 15 éve kint él, nem szavazott, mert nem terveznek visszaköltözni, miért szólna bele? De azt mondta, ha nem beszélne velem, ezáltal nem tudná, hogy élünk itt valójában, csak a hírekre támaszkodna, tuti, a fideszre szavazna. Hozzá az jutott el, CSOK, adókedvezmény, adómentesség, akkor habzsi-dőzsi. Náluk egyik sincs, viszont rohadt sok adót fizet.
ápr. 15. 00:54
7/11 üdvözlet_Dublinból válasza:
forrás?
ápr. 15. 02:13
8/11 anonim válasza:
Ezek csak a levél szavazatok voltak nem?
A külképviseletiek még meg sincsenek számolva. Az is külföld.
ápr. 15. 05:27
9/11 anonim válasza:
Mert a Fidesz kilóra megvette a határon túli magyar szervezeteket és azok éjjel-nappal tolták a propagandát minden helyi médiában. De a szavazóik ott is javarészt a 60+osok, a fiatalabbak inkább egyszerűen nem is szavaztak, mert nem érzik a jogosságát. Szóval ugyanaz megy ott is, mint itt.
ápr. 15. 05:38
10/11 anonim válasza:
a kerdes nem mindenkinel aktualis marmint hogy miert koltozott ki. en anno 1987 ben jottem el es azzal az elhatarozassal hogy soha semmifele korulmenyek kozott nem terek vissza. azota meg latogatoban sem jartam ott. az meg vegkeppen nem volt soha opcio hogy valaha visszakoltozzek. most mar nyugdijas vagyok az itteni nyugdijam nagyon nagy penz lenne Mo on, plusz a Fidesz anno 2021 ben megkototte az allamkozi egyezmenyt Ausztraliaval es ennek koszonhetoen meg az 1987 elott Mo on ledolgozott eveim utan is megkaptam az arra jaro magyar nyugdijat. Ezt a Fidesz intezte mert addig az elozo kormanyok nem adtak meg a kettos allampolgaroknak jaro magyar nyugdijat.Pl. ez is egyik oka volt hogy sokan ezzel dijaztak hogy rajuk szavaztak . ez is magyarazat hogy a kulfoldon elok nagy resze (ez csak egyik ok) miert Fidesz parti.
Tudom a tüntetésen kevesen voltak, de a neten még rengetegen vannak és az életben is 1 millióan biztos. A kommentek egyre durvábbak, szerintem muszáj lesz jobban védeni MP-t, egy ideális világban nem kéne, de elég egy őrült is. A NER banditák uszítása egyre erősebb,...
Szerintem igen. Az is eszembe jutott, hogy teljesen vissza kellene vonulnia, de mivel 1988 óta politizál, annyi tapasztalatot gyűjtött már, hogy simán kialakulhat olyan helyzet, amiben jó tanácsokat tud majd adni a Fidesznek.
Amíg nem válik nyilvánvalóvá, hogy a...
Mielőtt a tiszás propagandisták leírnák, hogy kamu, az interjú az állampárti HVG-n jelent meg.
Már nem csak a Zsolti bácsi és a gödi szennyezésről tudjuk, hogy átverés volt, hanem a tiszás oligarcha az üzleti partnereit és az olvasókat is árverte.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!