Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hadházy Ákos vagy Márki-Zay...

Hadházy Ákos vagy Márki-Zay Péter lenne alkalmasabb új köztársasági elnöknek?

Figyelt kérdés

Kettejüket javasolják a legtöbben, szerintem is jó páros.

Nem tudnám melyiket válasszam.

ápr. 15. 13:07
A kérdező szavazást indított:
Hadházy Ákos
Márki-Zay Péter
18 szavazat
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
87%
Sztem Márki Zay
ápr. 15. 13:10
 2/38 anonim ***** válasza:
36%
Jelenleg nagyon úgy fest, hogy Sulyok Tamás nem szándékozik lemondani.
ápr. 15. 13:11
 3/38 anonim ***** válasza:
31%

Egyik sem.

Mindketten sokkal többre érdemesek jelenleg, minthogy kapjanak egy olyan posztot, ahol a képességeikből semmit nem tudnak használni.

ápr. 15. 13:12
 4/38 anonim ***** válasza:
6%
Két elmebeteg. Marha jó lenne
 5/38 anonim ***** válasza:
37%
Hadházy természetesen
 6/38 anonim ***** válasza:
15%
egyik sem, természetesen
ápr. 15. 13:13
 7/38 A kérdező kommentje:
MZP brutálisabb, szókimondóbb még MP-n is túltesz, Hadházy is megérdemelné, nem volt kellőképpen elismerve a számtalan feltáró munkája.
ápr. 15. 13:16
 8/38 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz döntés, talán Hadházy, mert több az ősz hajszála. Mzp túl energikus ehhez, de más területen nagyon jó lenne (illetve van) ő is.
ápr. 15. 13:17
 9/38 A kérdező kommentje:
MZP mellett az szól hogy az igazságszolgáltatás az elsődleges kiindulópontja. Vagyis az elszámoltatás a prioritása, ami egybehangzik a nép szándékával. Ennek ellenére MP nem biztos hogy őt akarja, kérdés mennyien kérik őt, illetve hogy MP eleget tesz-e a kérésnek.
ápr. 15. 13:20
 10/38 anonim ***** válasza:
17%
MP szerintem egyiküket sem akarja, túl fiatalok. Én pl aki eszembe jut és tök jó lenne erre, az Jeszenszky Géza. Alapvetően jobb oldali, nagy tudású, kultúrált, visszafogott és kedves. Őt a többség könnyen el tudná fogadni. Azért ha nem akarunk fidesz 2. lenni, ne elfogult embert rakjunk köztársasági elnöknek (még ha szerintünk jó irányba is elfogult).
ápr. 15. 13:24
1 2 3 4

További kérdések:

A Török áramalton fele annyi gáz jön mint tegnap, ez már a Tisza kormány kemény kiállásának köszönhető vagy még tök fölösleges aggódni?

A választások óta 18 millió köbméter gáz jött naponta, május 7.-e óta 21 millió köbméter, ami óránként kb. 870 ezer köbméternek felel meg.Ma meg amikor ránéztem 443 ezer köbméter jött óránként.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!