Másnak is megzuhant fideszes ismerőse így, hogy most 16 év után kispadra kerültek?
Nekem is van 2 a családban (pontosabban anyai ágon mindenki fideszes megszokásból, de csak 2-en fanatikusak), és rendesen siratják az országot, hogy ezek után mi lesz, háború meg rezsiár. És gyűlölik persze MP-t.
A ti fideszes ismerőseitek hogyan viselik ezt?
Ha belegondolok itt azért borzalmas pusztítást végzett a lelkekben a propaganda. Tényleg sajnálom őket.

válasza:kár hogy nem látom a fejeket most
de nem baj majd karácsonykor jön egy kis emlékeztető mikor már épp elfelejtenék 😂🤪

válasza:a tiszás lét semmiről nem szólt eddig, mint az egyoldaló monológszerű őrjöngésről
mit lehet ezektől várni? semmi jót
2.
Miért mi lesz karácsonykor?

válasza:4
emlékeztető hogy 2/3 volt 😅😅😅😅😅

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Milyen szellemi,lelki,energetikai és egyéb tényezők hatnak az itt élőkre? Országkarma,csoportkarma és egyéb hatások?
...és inkább csak szexre és kalandokra hajt akár sok évig vagy a végtelenségig? Csak a végletek léteznek? Sok nő az előbbivel szemben pedig szinte azonnal komoly kapcsolatot keres, de igazi érzelmi alap nélkül?
Nnem ertem hogy az elso par hetben miert nem voltam padlon csak most
Bp. másik részén lakik, nem vagyok hozzá közel. Nem vagyok rokona. Tiszta állapotában bízik bennem, de hetente, kéthetente megborul az állapota. Lenyúlás azt jelenti, hogy magas nyugdíjának fele, 2/3-a eltűnik... Ezután már pénzügyi gondjai vannak. (Megdolgozott érte.)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!