Az hogy a Tisza győzelemnek még mindig nagyon boldog vagyok normális?

válasza:"Az hogy a Tisza győzelemnek még mindig nagyon boldog vagyok"
Hát inkább annak örülj, hogy kijártál 8 osztályt és nem buktál meg fogalmazásból.

válasza:Jó hír, hogy a fidesz vesztett.
Rossz hír, hogy pont egy ilyen párt nyert.
Szomorú, hogy Magyarország nem tud kitermelni egy normális politikust, egy normális pártot.

válasza:2 NA PERSZE MINDENT KENJ ORBÁNRA!
Nem veszed észre hogy mennyire meg van játszva az egész!
Véletlenül pont most fog megjavulni az olajvezeték.

válasza:

válasza:Megtört a tisza párt!!!
Most kell lépni.

válasza:En 24 éves voltam, amikor hatalomra kerültek. Gyakorlatilag a felnőtt életem nagyját a Fidesz rendszerben éltem. És már előtte ellenzékben is tolták a gyűlölet propagandát. Négy éve még nem hittem volna el, hogy egyszer sikerül tőlük megszabadulnunk.
Szóval én borzasztóan örülök, és azt látom, hogy mások is.
Kapcsolódó kérdések:
Az m1 es szereplése miatt kérdezem, a riporter nő szépen feltette a kérdést a GYES-ről meg a CSok-ról de Magyar össze vissza mindent mondott, hogy fog egy ilyen ember tárgyalni külföldön?
Jelenleg Magyarországon aki azért egy kategóriával feljebb van a pénztáros/raktáros/biztonsági őr/krumplisütő szinttől és dolgozik mint a güzü egy alap szakmával az azért egész normálisan megél, hála az egykulcsos adónak és a Fidesz szociál-darwinista szemléletének, és...
És ezt úgy írom hogy én sosem politizáltam, semennyire sem értek hozzá, számomra a legundorítóbb az egészben az volt hogy mennyit lopott a ner. De annyira felbasz már hogy a sok oktondi úgy csinál most, mintha mától már minden jobb lenne, vagy mintha ugyanaz a...
Polgári, európai Magyarország lettünk.
Nem kevés közpénzt tett zsebre azért, hogy korruptoskodjon. Az a minimum lenne, hogy kultúráltan válaszoljon az újságírói megkeresésre, de ő inkább fellengzősen vádaskodik.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!