Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az hogy a Tisza győzelemnek...

Az hogy a Tisza győzelemnek még mindig nagyon boldog vagyok normális?

Figyelt kérdés
Én ebbe nőttem fel. Sajnos nem ismerek mást. Most végre úgy éreztem magam, mint aki felszabadul egy hosszú rabságból. Még ma is pedig nem ma volt. Normális ez?

ápr. 15. 18:40
A kérdező szavazást indított:
Igen. Én is így értek
Normális, de én nem érzek így
Nem az
20 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%
Te sem vagy normális!
ápr. 15. 18:43
 2/19 A kérdező kommentje:
Bocs de miért. Elnézést a helyesírási hibákért. Orbán oktatása alatt tanultam
ápr. 15. 18:45
 3/19 anonim ***** válasza:
50%

"Az hogy a Tisza győzelemnek még mindig nagyon boldog vagyok"

Hát inkább annak örülj, hogy kijártál 8 osztályt és nem buktál meg fogalmazásból.

ápr. 15. 18:45
 4/19 anonim ***** válasza:
13%

Jó hír, hogy a fidesz vesztett.

Rossz hír, hogy pont egy ilyen párt nyert.

Szomorú, hogy Magyarország nem tud kitermelni egy normális politikust, egy normális pártot.

ápr. 15. 18:47
 5/19 anonim ***** válasza:
25%

2 NA PERSZE MINDENT KENJ ORBÁNRA!

Nem veszed észre hogy mennyire meg van játszva az egész!

Véletlenül pont most fog megjavulni az olajvezeték.

ápr. 15. 18:47
 6/19 A kérdező kommentje:
2# Örülök is neki. Lehet pont ezért is kell hatalmat váltani. Próbáljuk ki az oroszos szegénység helyett a nyugati jólétet. Te nem akarsz gazdagsáot? Eurót? Már bocsi, de ezt nem tudom elhinni
ápr. 15. 18:51
 7/19 A kérdező kommentje:
5# Bocs de ha meg lenne, akkor miért kampányolja tele hetente az orszgok különböző plakátokkal, napi beszégekkel, csődített országjárással, rengeteg pénzt égetve
ápr. 15. 18:54
 8/19 anonim ***** válasza:
71%
Persze, hogy normàlis, vége 16 èv diktatúrának, nem leszünk ruszki gyarmat stb. Na meg külön öröm a fideszesek vergődését nézni :)
ápr. 15. 18:56
 9/19 anonim ***** válasza:
16%

Megtört a tisza párt!!!

Most kell lépni.

ápr. 15. 19:02
 10/19 anonim ***** válasza:
63%

En 24 éves voltam, amikor hatalomra kerültek. Gyakorlatilag a felnőtt életem nagyját a Fidesz rendszerben éltem. És már előtte ellenzékben is tolták a gyűlölet propagandát. Négy éve még nem hittem volna el, hogy egyszer sikerül tőlük megszabadulnunk.

Szóval én borzasztóan örülök, és azt látom, hogy mások is.

ápr. 15. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Péterrel nem lehet normálisan beszélni?

Az m1 es szereplése miatt kérdezem, a riporter nő szépen feltette a kérdést a GYES-ről meg a CSok-ról de Magyar össze vissza mindent mondott, hogy fog egy ilyen ember tárgyalni külföldön?

Szakképzettek (pl. vasutasok, egészségügyisek), nem féltek attól, hogy ha a TISZA nyer, akkor jelentősen le fog esni a felső-munkásosztály és az...

Jelenleg Magyarországon aki azért egy kategóriával feljebb van a pénztáros/raktáros/biztonsági őr/krumplisütő szinttől és dolgozik mint a güzü egy alap szakmával az azért egész normálisan megél, hála az egykulcsos adónak és a Fidesz szociál-darwinista szemléletének, és...

Amellett hogy a Fidesz valóban undorító és normális dolog örülni annak hogy vége van, de nem tartjátok már nevetségesnek hogy a sok egyszerű lélek...

És ezt úgy írom hogy én sosem politizáltam, semennyire sem értek hozzá, számomra a legundorítóbb az egészben az volt hogy mennyit lopott a ner. De annyira felbasz már hogy a sok oktondi úgy csinál most, mintha mától már minden jobb lenne, vagy mintha ugyanaz a...

Varga Judit volt igazságügyi minisztertől nem lehet elvárni, hogy normálisan válaszoljon újságírói kérdésre?

Nem kevés közpénzt tett zsebre azért, hogy korruptoskodjon. Az a minimum lenne, hogy kultúráltan válaszoljon az újságírói megkeresésre, de ő inkább fellengzősen vádaskodik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!