Toroczkai nem akarja elküldeni Sulyok Tamást, normális ez az ember?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az m1 es szereplése miatt kérdezem, a riporter nő szépen feltette a kérdést a GYES-ről meg a CSok-ról de Magyar össze vissza mindent mondott, hogy fog egy ilyen ember tárgyalni külföldön?
Jelenleg Magyarországon aki azért egy kategóriával feljebb van a pénztáros/raktáros/biztonsági őr/krumplisütő szinttől és dolgozik mint a güzü egy alap szakmával az azért egész normálisan megél, hála az egykulcsos adónak és a Fidesz szociál-darwinista szemléletének, és...
Én ebbe nőttem fel. Sajnos nem ismerek mást. Most végre úgy éreztem magam, mint aki felszabadul egy hosszú rabságból. Még ma is pedig nem ma volt. Normális ez?
És ezt úgy írom hogy én sosem politizáltam, semennyire sem értek hozzá, számomra a legundorítóbb az egészben az volt hogy mennyit lopott a ner. De annyira felbasz már hogy a sok oktondi úgy csinál most, mintha mától már minden jobb lenne, vagy mintha ugyanaz a...
Polgári, európai Magyarország lettünk.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!