Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Toroczkai nem akarja elküldeni...

Toroczkai nem akarja elküldeni Sulyok Tamást, normális ez az ember?

Figyelt kérdés
Ez egyfolytába, egyre jobban bizonyítja hogy egy bohóc. Én még ilyet nem láttam. Döbbenetes.

ápr. 15. 22:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
29%
De miért küldené el? Mert poroska azt mondta? Van még 3 év a mandátumából.
ápr. 15. 22:29
 2/23 anonim ***** válasza:
58%
Még mindig Orbán szekerét próbálja tolni, pedig nagyon hamar rá kellene jönnie, hogy most egymás elől szívják el a levegőt. Ha így folytatja Orbán egy év alatt le fogja szalámizni, mivel másban nem nagyon tudja majd kiélni ez irányú perverzitását.
ápr. 15. 22:31
 3/23 anonim ***** válasza:
60%
Egy fideszes csicska szatellit párt elnöke, mégis mit vártál?
ápr. 15. 22:31
 4/23 A kérdező kommentje:
#1 Az ország mit ért eddig ezzel az emberrel? Minek lenne akárhol? Egy báb, köztársasági elnökként meg egy szatyor fing, kb legalább annyira szégyen mint hogy Mészáros Lőrinc az ország leggazdagabb embere.
ápr. 15. 22:34
 5/23 anonim ***** válasza:
26%
alkotmányos joga
ápr. 15. 22:34
 6/23 anonim ***** válasza:
43%
A nép adott egy felhatalmazást a pártnak. Egy elég erőset. Ezzel joga van leváltani. Semmit sem befolyásol ennek a megélhetési turbómagyarnak a vergődése. A kutya ugat, a karaván halad.
ápr. 15. 22:45
 7/23 anonim ***** válasza:
52%
Még ez is beigazolódik... torockai orbán kitartott pincsikutyája...
ápr. 15. 22:54
 8/23 anonim ***** válasza:
39%
Már az is kellemetlen, hogy ilyen bohócok bejutottak a parlamentbe.
ápr. 15. 23:02
 9/23 anonim ***** válasza:
52%
ezzel bebizonyitotta hogy valóban orbán csicskája
ápr. 15. 23:10
 10/23 anonim ***** válasza:
29%
Bot a küllők közt. Köszi. Hátha ezzel az időhúzással sikerül megakadályozni, hogy határidő előtt teljesítsük az úniós pénzek hazahozatalához szükséges feltételeket. Ez igen!
ápr. 16. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Péterrel nem lehet normálisan beszélni?

Az m1 es szereplése miatt kérdezem, a riporter nő szépen feltette a kérdést a GYES-ről meg a CSok-ról de Magyar össze vissza mindent mondott, hogy fog egy ilyen ember tárgyalni külföldön?

Szakképzettek (pl. vasutasok, egészségügyisek), nem féltek attól, hogy ha a TISZA nyer, akkor jelentősen le fog esni a felső-munkásosztály és az...

Jelenleg Magyarországon aki azért egy kategóriával feljebb van a pénztáros/raktáros/biztonsági őr/krumplisütő szinttől és dolgozik mint a güzü egy alap szakmával az azért egész normálisan megél, hála az egykulcsos adónak és a Fidesz szociál-darwinista szemléletének, és...

Az hogy a Tisza győzelemnek még mindig nagyon boldog vagyok normális?

Én ebbe nőttem fel. Sajnos nem ismerek mást. Most végre úgy éreztem magam, mint aki felszabadul egy hosszú rabságból. Még ma is pedig nem ma volt. Normális ez?

Amellett hogy a Fidesz valóban undorító és normális dolog örülni annak hogy vége van, de nem tartjátok már nevetségesnek hogy a sok egyszerű lélek...

És ezt úgy írom hogy én sosem politizáltam, semennyire sem értek hozzá, számomra a legundorítóbb az egészben az volt hogy mennyit lopott a ner. De annyira felbasz már hogy a sok oktondi úgy csinál most, mintha mától már minden jobb lenne, vagy mintha ugyanaz a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!