Vajon nem furcsa az m1 nézőknek hogy a választás óta Mp-t közvetítik normálisan és abbamaradt az ukránozás,háborúzás stb?Ez nekik vajon feltűnik?

válasza:

válasza:Az M1 hétfő és kedden mintha próbálkozott volna normális köztévéként funkcionálni,mintha az elmúlt 16 év meg se történt volna.
De ami tegnap szerdán volt az gyalázat volt,színtiszta propaganda volt a köztévében.Nem tudom,hogy a szerkesztő asszony azt a stílust Orbán Viktorral szemben is megmerte volna engedni magának,amit Magyar Péterrel szemben Magyarország törvényesen megválasztott miniszterelnökével szemben megengedett.

válasza:3#
Én irigylem MP higgadságát,ha én a helyében lettem volna elküldtem volna a pics@ba azt a nőt, gondolkodás nélkül.
Nekem elég sok Tiszás barátom van,csak azért nem léptem be a tiszába mert nekem ehhez nincs türelmem, egyetértek a tiszások céljaival,de ha én tisza sziget tag lennék többet ártanék a pártnak,mint amennyi hasznomat vennék.
Nem bírom,ha fölényeskedve a képem hazudnak,nem bírom a folyamatos propagandát,és főleg nem bírok fél hülye fideszesek társaságában lenni.
Ismerem magam tudom hogy csak ártottam volna a tiszának ezért sose léptem be a tagjai közé,csak a szavazatommal tudtam segíteni őket.

válasza:

válasza:Dehogy furcsa. Az ország egyik fele már az ukrán fronton harcol, a másik fele, meg épp nemátalakitó óvódás.
Nincs, aki furcsálja.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Körülbelül 50 ezren szavaztak a MKKP listájára, valamint 70 ezren a DK listájára az április 12-i országgyűlési választáson. De valójában ennél sokkal több baloldali választópolgár van Magyarországon.A Magyar Kétfarkú Kutya Párt nyíltan kiállt a baloldali értékek...
Vagy a jelenlegi rendszer a jobb, amiben 50%-os országos eredmény általában 2/3 körüli parlamenti többséget jelent?
Tehát azokat nem számolva akik visszaléptek és azért 0 szavazat, hanem aki rendesen rajta is volt a szavazólapon, azok közül ki az az országban, aki egyéniben a legkevesebb voksot kapta?
Meglepő, hogy a Patrióta videója is milyen önkritikus és békés, beletörődő hangnemű. Az is fura volt, hogy Orbán azonnal kiállt a vereség kora estéjén és GRATULÁLT IS!Őszintén megmondom én nemhogy 2/3-os, de még szűk Tisza győzelem esetén is totális polgárháborúra...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!