A Tisza-szigetek és országjárások megmaradnak még a győzelem ellenére?

válasza:

válasza:

válasza:- A Tisza-szigetek önkéntes civil szerveződések voltak, azok is maradnak. Nyilván senki sem szünteti meg őket, bármit megtehetnek ezután is, mint eddig. Természetesen a nagy kampány, a heveny lelkesedés, tenni akarás kicsit lenyugszik. Szerintem nagyon kívánatos, hogy ezek a civil csoportok ezután is fennmaradjanak, alkalomadtán beleszóljanak az országos ügyekbe.
- Az országjárás óriási sikert hozott, de a végletekig kitöltötte a Tisza és MP szinte minden percét. Teljes képtelenség - és indokolatlan - volna ugyanazzal az intenzitással folytatni, már másra kell az energia, máshol történnek a fontos dolgok. Persze hogy nem mondják, hogy vége, soha nem lesz folytatás, de nem várható el ugyanolyan gyakorisággal.
A világban mennek a dolgok előre, és változnak a prioritások.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nézem a HírTV választási műsorát. Ezek még ott is értetlenül nézik mi történik. Direkt nem értik meg, vagy csak még a műsorban is lenézik a választóikat ezek az ellenzéki fideszesek?
Én ebbe nőttem fel. Sajnos nem ismerek mást. Most végre úgy éreztem magam, mint aki felszabadul egy hosszú rabságból. Még ma is pedig nem ma volt. Normális ez?
Ennyire egyszerű lenne ?
Miért nem hallgattatok a független kutatókra, sajtóra?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!