Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza-szigetek és országjárá...

A Tisza-szigetek és országjárások megmaradnak még a győzelem ellenére?

Figyelt kérdés
Örülnék neki. Az önkéntesekkel mi a helyzet? Volt nagy mozgósítás, így most ez kicsit leül, gondolom, hogy vége a menetnek.

ápr. 16. 08:32
 1/9 A kérdező kommentje:
Volt egy ilyen hangulata az egésznek 24-26 között.
ápr. 16. 08:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A sajtótájékoztatón azt mondta, hogy lesznek országjárások
ápr. 16. 08:39
 3/9 A kérdező kommentje:
2# Nagyon örülnék, ha lenne, persze a leendő miniszterelnöknek sok dolga lesz, nem biztos, hogy marad sok ideje erre.
ápr. 16. 08:51
 4/9 anonim ***** válasza:
4%
3) Munkahelyére nem szokott beejárni, szóval ez neki nem probléma
ápr. 16. 09:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

- A Tisza-szigetek önkéntes civil szerveződések voltak, azok is maradnak. Nyilván senki sem szünteti meg őket, bármit megtehetnek ezután is, mint eddig. Természetesen a nagy kampány, a heveny lelkesedés, tenni akarás kicsit lenyugszik. Szerintem nagyon kívánatos, hogy ezek a civil csoportok ezután is fennmaradjanak, alkalomadtán beleszóljanak az országos ügyekbe.

- Az országjárás óriási sikert hozott, de a végletekig kitöltötte a Tisza és MP szinte minden percét. Teljes képtelenség - és indokolatlan - volna ugyanazzal az intenzitással folytatni, már másra kell az energia, máshol történnek a fontos dolgok. Persze hogy nem mondják, hogy vége, soha nem lesz folytatás, de nem várható el ugyanolyan gyakorisággal.

A világban mennek a dolgok előre, és változnak a prioritások.

ápr. 17. 08:53
 6/9 A kérdező kommentje:
5# Hmm, kár azért. Ilyen szempontból a 2024-26 közötti korszak megismételhetetlen lesz.
ápr. 17. 09:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy Magyar Péter nagyon elkapta a fonalat.
ápr. 17. 09:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Furcsa kettősség van bennem, mert nagyon boldog voltam Magyar Péter győzelme miatt, ugyanakkor pont ez a Tisza-mozgósítás olyasfajta eufóriát, illetve aktivitást hozott, ami lehet, hogy soha nem lesz hasonló a magyar politikában. Így az egyik szemem sír, hogy vége van ezeknek a Tisza-buliknak, de a másik nevet, hogy megbukott a Fidesz.
ápr. 17. 09:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Lesz országjárás, lesznek hatalmas összejövetelek, csak ritkábban - az időhiány miatt!
ápr. 17. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Sok ellenzéki fideszes most teljesen érthetetlenül nézi, hogy a Tisza 2/3-ot szerzett?

Nézem a HírTV választási műsorát. Ezek még ott is értetlenül nézik mi történik. Direkt nem értik meg, vagy csak még a műsorban is lenézik a választóikat ezek az ellenzéki fideszesek?

Az hogy a Tisza győzelemnek még mindig nagyon boldog vagyok normális?

Én ebbe nőttem fel. Sajnos nem ismerek mást. Most végre úgy éreztem magam, mint aki felszabadul egy hosszú rabságból. Még ma is pedig nem ma volt. Normális ez?

No Gyurcsáyn No Győzelem ?

Ennyire egyszerű lenne ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!