Szerintetek tényleg hívták az elmúlt években Magyar Pétert a köztv-be?

válasza:Idén a választási kampányban hívták azt elhiszem.
De ezt a színjátékot minden választás előtt eljátszották minden párttal. Volt, aki elment, és volt aki nem. Mindkettő érthető.
5-5perc megszólalás választások előtt, az parasztvakítás, semmi több.
Ha két választás között meg nem adnak teret a kormány kritikus hangoknak, akkor ne hívják magukat közmédiának.

válasza:2024. szeptember 26.
szerepelt a közmédiában
Utána: nem hívták egy ideig mert nem tudott viselkedni
2026 április (most):
újra megjelent az M1-en és a Kossuth rádióban

válasza:"Utána: nem hívták egy ideig mert nem tudott viselkedni"
:D :D :D

válasza:

válasza:5.
De önmaga nem tud viselkedni nem hiányzik az országnak ez az alpári stílus!
Nem kéne mindenkinek pszichopatának lenni mert a főnök is az.
"nem hívták egy ideig mert nem tudott viselkedni"
De a közmédia azt mondta tegnap, hogy hívták többször is, email is van róla stb.
Nekem mindegyik fura, mert ha hívták volna valóban többször, akkor miért ne ment volna be , akár botrányt csinálni. Ha meg nem hívták, az megint nem okés, mert az meg azt erősíti, hogy az állami propaganda nem akart neki adni teret.
Én egyik oldalon sem foglalok állást, meglátom mi sül ki ebből... Amúgy a nemzetközi sajtótájékoztató szerintem teljesen korrekt volt. Nyilván majd meglátjuk mennyi lesz igaz belőle.

válasza:6
Miért nem tudott viselkedni? Hol volt alpári? Mitől volt pszichopata? Kíváncsi lennék te hogy visrlkedtél volna, miután napi szinten téged gyaláztak, rágalmaztak.
Kapcsolódó kérdések:
Lehet azért mert neki az ilyen nők jönnek be?Bánt ez az egész dolog. Ráadásul ez már régóta tart…Mit tegyek?
Ha van valami tippeltek vagy ami bevált szívesen meghallgatom.
Fáradékonyság, leszakad a hátam,fejem fáj. Olyan érzés mintha megakarna jönni
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!