Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi van, ha a külföldi szavazat...

Mi van, ha a külföldi szavazatokkal átlépi az 1%-ot a kutyapárt és nem kell visszafizetniük a pénzt?

Figyelt kérdés
Küldhetik vissza az adományokat? Mert 50 milliót már összeszedtek. Mert az lenne már csak parádés, kutyapártot ismerve velük ez is simán megtörténhet.

ápr. 16. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja elérni, de nyugi ha elérné nem küldenének vissza semmit.
ápr. 16. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Aki külföldön veszi a fáradtságok, hogy elmenjen a külképviseletére, kivárja a sort stb az nem a kutyákra szavaz
ápr. 16. 14:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Én szavaztam rájuk Londonban....
ápr. 16. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Garantálom hogy azt az 50 milliót is elköltötték már kannabiszra. Meg fogják szüntetni a pártot, de még beszédnek utolsó adományokat a pancserektol.
ápr. 16. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogják elérni, nincs annyi külföldi szavazat. Az millát amúgy sem tudják visszafizetni mert nem mindenhol van meg ki volt az adományozó. A kérdés csak az, hogy az 50 millia megmarad / megy az államhoz, vagy az 50 milliának lába kél...
ápr. 16. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
82%
nem, akkor eldrogoznák azt a pénzt is
ápr. 18. 09:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre kutyaszorítóban vannak
ápr. 21. 15:32

További kérdések:

Liberálisok tényleg utálják a magyarokat? Vagy ez csak egy vidéki legenda?

Tehát magát a nemzetet, a magyar nemzetet rühellik?

Meddig megy el az ellenzéki uszítás? Veszélyben van vajon a miniszterelnök?

Tudom a tüntetésen kevesen voltak, de a neten még rengetegen vannak és az életben is 1 millióan biztos. A kommentek egyre durvábbak, szerintem muszáj lesz jobban védeni MP-t, egy ideális világban nem kéne, de elég egy őrült is. A NER banditák uszítása egyre erősebb,...

Szerintetek Orbán Viktortól jó húzás volt, hogy a háttérbe vonult?

Szerintem igen. Az is eszembe jutott, hogy teljesen vissza kellene vonulnia, de mivel 1988 óta politizál, annyi tapasztalatot gyűjtött már, hogy simán kialakulhat olyan helyzet, amiben jó tanácsokat tud majd adni a Fidesznek. Amíg nem válik nyilvánvalóvá, hogy a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!