Mit szóltok ahhoz, hogy a Kutya Párt 2/3dal nyert több körzetben is, a Fidesz megtartott 3-4 megyét, a Mi Hazánk meg 80%ot ért el egyéniben?
Mi lett volna ha a DK is bejut?
Nálatok ki nyert a faluban?
Köszi, Géza
Ja annyi mèg hogy a mi falunkban is Kutya Párt győzött az új számlálások alapján. A szomszèd faluban meg Mi Hazánk 60%kal, a DK meg olyan 20 körül.
Mi az oka ilyen választási anomáliáknak?

válasza:Egy régi Dakota közmondás szerint:
"Kis párt, kis esély, nagy párt, nagy esély".

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azóta meg se szólalt. Vagy esetleg nem mondták meg neki, miről busongjon meg savanyúskodjon
Én úgy vélem, ezzel a húzásával többet árt, mint használ. A fideszt a Mihazánk is le akarta váltani. Ezért is szavatam én is rájuk. Erre most olyan dolgot művel, amivel tovább tudja a fideszt hatalomban tartani. És ha el is érné, hogy új választások legyenek, ahol már...
De ez érdekes, hogy két, egymástól teljesen távol álló, alapkérdésekben homlokegyenest más állásponton lévő párt valamiért rokonszenvezne egymással, vagy a szavazóik
Most, hogy a fidesz megbukott. És nem tud tovább hazudni abban, hogy állnemzeti, állkonzervatív, állnacionalista. És talán Orbán sem lehet már miniszterelnök. Ezért a fideszes szavazók átfognak szavazni rájuk. És akkor végre tényleg egy patrióta államban élhetünk. A...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!