Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy a...

Mit szóltok ahhoz, hogy a Kutya Párt 2/3dal nyert több körzetben is, a Fidesz megtartott 3-4 megyét, a Mi Hazánk meg 80%ot ért el egyéniben?

Figyelt kérdés

Mi lett volna ha a DK is bejut?

Nálatok ki nyert a faluban?

Köszi, Géza

ápr. 17. 04:36
 1/5 A kérdező kommentje:

Ja annyi mèg hogy a mi falunkban is Kutya Párt győzött az új számlálások alapján. A szomszèd faluban meg Mi Hazánk 60%kal, a DK meg olyan 20 körül.

Mi az oka ilyen választási anomáliáknak?

ápr. 17. 04:39
 2/5 anonim ***** válasza:
38%
Taka van troll
ápr. 17. 04:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Egy régi Dakota közmondás szerint:

"Kis párt, kis esély, nagy párt, nagy esély".

ápr. 17. 05:36
 4/5 anonim ***** válasza:
49%
Az ilyen kérdések miért maradhatnak? Ha én ilyet teszek fel egyből törlik vagy vicc kategóriaba teszik.
ápr. 17. 06:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Géza, nem Endre?
ápr. 17. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek Schiffer András nagyon össze van törve, hogy nem a Mi Hazánk nyert?

Azóta meg se szólalt. Vagy esetleg nem mondták meg neki, miről busongjon meg savanyúskodjon

Mihazánkosok! Nektek tetszik Toroczkai óvása?

Én úgy vélem, ezzel a húzásával többet árt, mint használ. A fideszt a Mihazánk is le akarta váltani. Ezért is szavatam én is rájuk. Erre most olyan dolgot művel, amivel tovább tudja a fideszt hatalomban tartani. És ha el is érné, hogy új választások legyenek, ahol már...

A fideszesek, ha már nem győzött a pártjuk, szerintetek jobban örültek volna annak, ha a Mi Hazánk nyer?

De ez érdekes, hogy két, egymástól teljesen távol álló, alapkérdésekben homlokegyenest más állásponton lévő párt valamiért rokonszenvezne egymással, vagy a szavazóik

Libsik, a következő választásokon félni fogtok a Tisza váltópártjától azért mert, hogy a Mi Hazánk lesz az?

Most, hogy a fidesz megbukott. És nem tud tovább hazudni abban, hogy állnemzeti, állkonzervatív, állnacionalista. És talán Orbán sem lehet már miniszterelnök. Ezért a fideszes szavazók átfognak szavazni rájuk. És akkor végre tényleg egy patrióta államban élhetünk. A...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!