Hova tűntek a nagy Fidesz celebek?

válasza:

válasza:"Mintha ma máshogy kelt fel a nap☀️"
Mondta a napraforgó ördög Nóra

válasza:1.
Hajdú Péternek is ugyanúgy ment a tévében a műsora
Tv-t már évek óta nem igazán nézzek.
Közösségi médiákat szoktam néha böngészni YouTube, Facebook
Választások előtt folyton őket láttam most meg semmi

válasza:

válasza:5.
Pedig a celebek általában a tévével köknek szerződést ott szoktak jobban szerepelni.
Tudod kérdező ha vizet akarsz keresni miért a sivatagba kaparsz 😂?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Megbukott a fidesz nem? Az hogy én kerestem közben egy kis pénzt miért zavar titeket?
Főleg ha a rendszerváltás után a demokráciában napfényre kerülnek az eddig mélyen őrzött eltitkolt ügyek, amiről eddig nem is sejthettünk...
Csak most láttam ezt és temetem az arcom a kezembe, hogy ilyen legalja förtelem létezik? Dopmenről kevesen tudják, de a csaj akihez itt szerenádot énekel mint korabeli nagy strici, aki r*bancozta a nőket, Christina Shine néven "művésznő"... De tényleg nem...
Manapság a híres emberek,celebek már a megnevezése is pejoratív hangzású,az emberek nem felnéznek rájuk,hanem inkább utálják őket,vagy irigylik őket,de leginkább nem érdekli az emberek többségét a véleményük. Ha politizálni kezdenek vagy propagálni bármit is,ellenszenvet váltanak ki a többségből.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!