Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz mej vívmányait...

A Fidesz mej vívmányait fogják megtartani?

Figyelt kérdés
gondolom nem lesz tabula rasa minden téren
ápr. 17. 12:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Voltak nekik vívmányaik?
ápr. 17. 12:07
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hogy a "mej" szó j-vel írását nem :D
ápr. 17. 12:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A helyesírás oktatást.
ápr. 17. 12:40
 4/13 anonim ***** válasza:
Nyilánvalóan nem lesz. Tudtommal a déli határkerítés az egyik olyan "vívmány", amit meg akarnak tartani. A felújítási és lakásvásárlási támogatások lehet egy másik ilyen, meg a CSOK. Ezekről konkrétan nyilatkozott is Magyar Péter, pontosabban ezekre emlékszem abból, amit felsorolt.
ápr. 17. 12:52
 5/13 anonim ***** válasza:
@2 Én azt hittem, másik betűvel van a gond, és "fidesz vej"-t akart írni a kérdező
ápr. 17. 12:53
 6/13 anonim ***** válasza:
5. Éles a szemed, meg az eszed is!:-)
ápr. 17. 13:29
 7/13 anonim ***** válasza:
5+6: De a vely az nem ly-nal van? :D
ápr. 17. 13:31
 8/13 anonim ***** válasza:
@7 Lehet, hogy a kérdező szerint igen :)
ápr. 17. 13:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Erősen gondolkozom már vagy egy órája de semmilyen vívmány nem jut eszembe.

Minden gondolat a börtönbe velük mondattal végződik.

ápr. 17. 13:40
 10/13 anonim ***** válasza:
9. Ha nagyon megerőltetem magam azért tudok pár vívmánynak eladott bullshitet: 1 1 határkerítés : egyetlen dolog, amivel egyetértettem a fidesszel, hogy nem engedte be a migráns hadat. Szóval ez jó, bár egy kerítést mint vívmányt talán túlzás említeni, de maga az elgondolás helyes szerintem. 2. 13. Nyugdíj: nyilván meg lesz tartva ha már bevezették, persze azt nehéz lenne vívmánynak nevezni, hogy a svájci indexálás megszüntetésével kb 25%-al elértéktelenítették a nyugdíjakat, majd 8%-át összeadva 13. haviként visszaadták, ezt is csak 10 évvel azután, hogy Bajnai szerintük tévesen szüntette meg, tehát rögtön járt is volna vissza. 3. Fideszeseknél ide tartozik a csok, és a 3%-os, ezek jó eséllyel ki lesznek vezetve és helyettük a piaci árakat kevésbé felhajtó támogatások jönnek 4. fiatalok+nők adómentessége: Hát nem tűnik egyik se piacgazdaságilag jó intézkedésnek, remélem megszüntetik ebben a formában. 5. Wc papír kórházakba: na ez egy egyértelműen jó intézkedés, de a vívmány minősítést csak Nagy Márton mércéjével mérve rakhatjuk mellé :D 6. Benzinárstop: Egyelőre marad
ápr. 17. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Liberialista ként mi a véleményed az lmbtqról és a vívmányairól?

Vívmány A kérdésből kiderűl ,hogy most kimondottan liberalisták,mérsékelt baloldaliak véleményére vagyok kíváncsi!

A szociáldemokraták látványosan előretörnek Németországban, ők a legerősebbek a közelgő választás előtt, ami természetesen egész Európa politikai...

A szabadpiaci-párti, (neo)liberális jobboldali dogmák szétesőben vannak a nyugati világban. Még a radbalosnak nem mondható Biden is szorgalmazza a világszerte általános, minimum 21%-os társasági nyereségadó bevezetését, amellyel végre nem kellene azon rettegnünk, hogy...

Az Alapjövedelem újabb Neoliberális trükk a 19. századi kapitalizmus visszaállítására, a tőke szabad tombolásának engedélyezésére és a XX. Század...

Nemrég kiadott az index.hu egy viszonylag kiterjedt magyarázó cikket az alapjövedelemről, és sokkoló volt az eredmény. Hogyan is lesz erre pénze az államnak? GYES eltörlése, GYED eltörlése, családi pótlék eltörlése, szocpol eltörlése, munkanélküli segély eltörlése,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!