Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy akar a fidesz megújulni...

Hogy akar a fidesz megújulni a beteges hazudozó 0rbánnal az élén?

Figyelt kérdés

0rbán: "Soha nem tűrtem meg semmilyen korrupciót."

Minden családtagja, minden haverja, a legtöbb fideszes politikus és azok haverjai multimilliárdosokká váltak az elmúlt 16 évben. Lölö, Tiborcz eszement gazdagodása, az egész fidesz kormányzatnál és fideszes önkormányzatoknál rutinná vált többszörösen túlárazott közbeszerzések neki nem korrupció gyanúsak. Miért nézi még mindig teljesen hülyének az egész országot? A szégyenteljes bukásuk után sem képes elrugaszkodni a hazudozástól? Vele, és a gátlástalan hazudozás folytatásával akar megújulni a fidesz?

[link]

ápr. 17. 12:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látszik egész jól tűri(k) a korrupciót.

Orbán hatalmasat bukott. Nincs értelme az egész pártot újra szervezni.

A társadalom előfordult tőlük.

Nemzetközileg Oroszország és Usa partner, Eu már nem.

Egyedül maradtak, ennyi volt.

ápr. 19. 18:04
 12/13 anonim ***** válasza:
65%
Az ő szemében ez nem korrupció. Ő és a família kft. a földesúr, mi meg a jobbágyok. Legalábbis ő így látja.
ápr. 21. 11:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Csak érdekesnek találom, hogy az emberek azt hiszik, hogy ö maga papiroz mindent. Erre meg vannak a hivatalok, helyek, emberek, stb. Sokkal kisebb cégek (az államhoz viszonyítva) vezetöi sem tudják, hogy mik mennek a cégnél. Fogalmuk sincs, hogy a vezetök háta mögött milyen üzletek folynak.
ápr. 25. 16:46
1 2

További kérdések:

Ti bíztok Magyar Péterben?

Sokáig nem foglalkoztam a témával, nem is gondoltam, hogy leválthatja. Kb. idén kezdtem el komolyabban foglalkozni a közélettel :D. Végül rászavaztam. Vegyes érzéseim vannak. Ahogy a Karmelitát is bemutatja a videóban, egyrészt tök jó dumája van, meg az egész...

A Tisza mikor kezd már kormányozni?

Mert még mindig csak celebkednek. Érdemi döntést, törvényeket meg nem hoznak. Nem elég hogy nem hoznak, de még konkrétumokat se mondanak. Rébuszokban beszélnek. Azt se tudják mit akarnak, vagy még rosszabb, el se merik mondani mire készülnek és ezért...

Más is úgy érzi, hogy 2018-2022 közötti Fidesz kormány Varga Judit igazságügyminiszter alatti időszakban volt Magyarországon a legerősebb a demokrácia foka?

Most leszámítva a mostani kormányt, ezt ne vegyük még figyelembe mert 2 napja vannak még csak kormányon , így nem tudunk még véleményt mondani róluk ennek tükrében.

Szerintetek milyen új választási rendszer kéne ha új alkotmányt írnak?

Azaz egy teljesen arányos listás rendszert szeretnétek, vagy inkább egy hasonlót mint most van csak győzteskompenzázió nélkül? Vagy egy olyan vegyes rendszert amiben vannak egyéni körzetek is csak kisebb arányban? A kérdés nagyon komoly: Romániában most nagyon megszenvedik az arányos rendszert

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!