Hogy akar a fidesz megújulni a beteges hazudozó 0rbánnal az élén?
0rbán: "Soha nem tűrtem meg semmilyen korrupciót."
Minden családtagja, minden haverja, a legtöbb fideszes politikus és azok haverjai multimilliárdosokká váltak az elmúlt 16 évben. Lölö, Tiborcz eszement gazdagodása, az egész fidesz kormányzatnál és fideszes önkormányzatoknál rutinná vált többszörösen túlárazott közbeszerzések neki nem korrupció gyanúsak. Miért nézi még mindig teljesen hülyének az egész országot? A szégyenteljes bukásuk után sem képes elrugaszkodni a hazudozástól? Vele, és a gátlástalan hazudozás folytatásával akar megújulni a fidesz?

válasza:Úgy látszik egész jól tűri(k) a korrupciót.
Orbán hatalmasat bukott. Nincs értelme az egész pártot újra szervezni.
A társadalom előfordult tőlük.
Nemzetközileg Oroszország és Usa partner, Eu már nem.
Egyedül maradtak, ennyi volt.

válasza:

válasza:További kérdések:
Sokáig nem foglalkoztam a témával, nem is gondoltam, hogy leválthatja. Kb. idén kezdtem el komolyabban foglalkozni a közélettel :D. Végül rászavaztam. Vegyes érzéseim vannak. Ahogy a Karmelitát is bemutatja a videóban, egyrészt tök jó dumája van, meg az egész...
Mert még mindig csak celebkednek. Érdemi döntést, törvényeket meg nem hoznak. Nem elég hogy nem hoznak, de még konkrétumokat se mondanak. Rébuszokban beszélnek. Azt se tudják mit akarnak, vagy még rosszabb, el se merik mondani mire készülnek és ezért...
Most találtam, nem hiszek a szememnek.
Most leszámítva a mostani kormányt, ezt ne vegyük még figyelembe mert 2 napja vannak még csak kormányon , így nem tudunk még véleményt mondani róluk ennek tükrében.
Azaz egy teljesen arányos listás rendszert szeretnétek, vagy inkább egy hasonlót mint most van csak győzteskompenzázió nélkül? Vagy egy olyan vegyes rendszert amiben vannak egyéni körzetek is csak kisebb arányban? A kérdés nagyon komoly: Romániában most nagyon megszenvedik az arányos rendszert
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!