Ez a fidesz vereség, helyre rakja az álnemzeti öntudatot?

válasza:

válasza:

válasza:3# de 2, 25 millió viszont pontosan érti, hogy miért jó, amit Orbán Viktorék csináltak...
Tudod, ha onnan eljön 600 ezer és jön a Fideszhez, ami akár 1-2 éven belül lehetséges, máris megfordult minden.

válasza:

válasza:

válasza:"Milyen jogon akasztjuk meg a kontinens érdekeit?"
A kontinens érdeke a magas energiaár, egy szétlopott, korrupt, idegengyűlölő ország EU-s / NATO-s felvétele?
Én értem, hogy valakik jól keresnek az orosz-ukrán háborún, Ukrajna lerablásán de ez átlag EU-s állampolgár érdekeit nem szolgálja, szóval állampolgárként meg lehet köszönni azt ha valaki nem akar milliárdokat rakni egy vesztes háborúba, hogy majd azon pár múlti jól keressen.
Nagyságrendileg 3 milliárd eurót kellett volna eddig Magyarország belerakjon ebbe ha GDP arányosan osztanánk el az EU-s költségeket. Már bőven 10 milliárd euró fölött van amibe került nekünk a drágább kőolaj, földgáz. Összesen 25-26 milliárdot kapunk az EU-tól 7 év alatt.
Simán lehet, hogy 7 éves átlagon az EU tagságunkból származó közvetlen kifizetések kevesebbet fognak érni, mint azok a hátrányok amiket az EU szar külpolitikája miatt elszenvedünk, mégis mi vagyunk a hülyék, hogy nem támogatjuk az EU / Ukrajna tönkretételét.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Elkezdték sgymást okolni a vereségért. Pl. a Jászság kiskirálya, Pócs Orbánt, aztán egyesek Bayert, az űrbiztos pedig a szennyest kezdte el kiteregetni. Szerintem nem is véletlenül beszélt Orbán újjászervezésről.
Magától biztos elgyurcsánykodnak még évekig a parlamentben, de már nincs semmi hatalma. És vannak, akik a helyére pályáznak. Szétszakad a párt?
Én egy szoros eredményt vártam, ahol pár %-al nyer a Tisza. Azt, hogy felmossák a Fidesszel a padlót nem láttam jönni, ahogy szerintem nagyon sokan mások sem. De ennek mégis mi az oka, hogy pont most 2026-ban ekkora pofont kaptak? Eddig inkább ők osztogatták ezeket a 2/3as pofonokat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!