Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a fidesz vereség, helyre...

Ez a fidesz vereség, helyre rakja az álnemzeti öntudatot?

Figyelt kérdés
Magyarország egy pici pont a térképen. Milyen jogon akasztjuk meg a kontinens érdekeit? Nem tudom.

ápr. 17. 12:12
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%
Nem, azt majd brüsszel szolgálja fogja.
ápr. 17. 12:15
 2/17 anonim ***** válasza:
15%
igen
ápr. 17. 12:22
 3/17 anonim ***** válasza:
48%
Nem fogja. Élnek tovább a saját alternatív valóságukban amit orbán megalkot nekik. Ők nem korruptak, nem rombolták le az országot. Minden szép és jó volt. Továbbra sem értik mi a baja annak a több mint 3 millió embernek ezzel.
ápr. 17. 12:39
 4/17 anonim ***** válasza:
29%

3# de 2, 25 millió viszont pontosan érti, hogy miért jó, amit Orbán Viktorék csináltak...

Tudod, ha onnan eljön 600 ezer és jön a Fideszhez, ami akár 1-2 éven belül lehetséges, máris megfordult minden.

ápr. 17. 14:04
 5/17 anonim ***** válasza:
54%
A kétmilliónak jelentős része agymosott fidesz szavazó aki semmit sem ért csak retteg.
ápr. 17. 14:11
 6/17 Zabalint ***** válasza:
39%
Nem, a hazaáruló Fideszesek továbbra ia a nemzeti oldalas lózungot nyomják. A Tisza pedig egyre inkább átveszi ezt a vonalat is. Szerintem csak rosszabb lesz.
ápr. 20. 09:33
 7/17 anonim ***** válasza:
44%

"Milyen jogon akasztjuk meg a kontinens érdekeit?"

A kontinens érdeke a magas energiaár, egy szétlopott, korrupt, idegengyűlölő ország EU-s / NATO-s felvétele?

Én értem, hogy valakik jól keresnek az orosz-ukrán háborún, Ukrajna lerablásán de ez átlag EU-s állampolgár érdekeit nem szolgálja, szóval állampolgárként meg lehet köszönni azt ha valaki nem akar milliárdokat rakni egy vesztes háborúba, hogy majd azon pár múlti jól keressen.

Nagyságrendileg 3 milliárd eurót kellett volna eddig Magyarország belerakjon ebbe ha GDP arányosan osztanánk el az EU-s költségeket. Már bőven 10 milliárd euró fölött van amibe került nekünk a drágább kőolaj, földgáz. Összesen 25-26 milliárdot kapunk az EU-tól 7 év alatt.

Simán lehet, hogy 7 éves átlagon az EU tagságunkból származó közvetlen kifizetések kevesebbet fognak érni, mint azok a hátrányok amiket az EU szar külpolitikája miatt elszenvedünk, mégis mi vagyunk a hülyék, hogy nem támogatjuk az EU / Ukrajna tönkretételét.

ápr. 20. 15:36
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
A kontinens érdekei mit is jelent pontosan? Mert, hogy ezen a kontinensen elég sok ország található és vannak dolgok, amikben az érdekeik marhára nem egyeznek.
ápr. 20. 22:09
 9/17 anonim ***** válasza:
73%
Mert ti nem vagytok azok? Megsúgom " mindenki " az. Valaki mindig befolyásol a döntésünkbe. Téged is! Nem vagy kivétel. Ha eddig nem ébredtél rá...
ápr. 21. 06:23
 10/17 anonim ***** válasza:
25%
Nincs álnemzeti öntudat. Csak nemzeti tudat van. Felkötni való társaság vagytok, akik már 89 óta a magyarság ellen beszéltek.
ápr. 21. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Elképzelhető, hogy a Fidesz úgy összeomlik, hogy négy év múlva abszolút eltűnik?

Elkezdték sgymást okolni a vereségért. Pl. a Jászság kiskirálya, Pócs Orbánt, aztán egyesek Bayert, az űrbiztos pedig a szennyest kezdte el kiteregetni. Szerintem nem is véletlenül beszélt Orbán újjászervezésről.

Orbánt leváltják a fideszesek?

Magától biztos elgyurcsánykodnak még évekig a parlamentben, de már nincs semmi hatalma. És vannak, akik a helyére pályáznak. Szétszakad a párt?

Milyen okok miatt kaphatott ki ennyire szerinted a Fidesz?

Én egy szoros eredményt vártam, ahol pár %-al nyer a Tisza. Azt, hogy felmossák a Fidesszel a padlót nem láttam jönni, ahogy szerintem nagyon sokan mások sem. De ennek mégis mi az oka, hogy pont most 2026-ban ekkora pofont kaptak? Eddig inkább ők osztogatták ezeket a 2/3as pofonokat.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!