A leendő oktatásügyi miniszter személyében meg is van az első kenyértörés a balos és a jobbos tiszásokok közt?

válasza:

válasza:#8
Ez érdekes. Pedig már mindenki készpénznek vette, hogy Rubovszky lesz az oktatási miniszterük.
Valószínűleg itt most a Telex keverte a szart, és Rubovszky neve csak felmerült, mint lehetséges miniszter, de még nem történt meg a végleges kiválasztás.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ami hosszú évtizedekre meg fogja határozni Magyarország belső és külső viszonyait?
Már sok hozzászólásban olvastam (lehet ugyanaz a néhány ember írta le sokszor), hogy ők nem tagjai egy felekezetnek sem. Volt aki úgy fogalmazott, földi felekezetnek. Ők hogy tartják meg Krisztus parancsát, amit a kenyértörésre vonatkozóan rendelt el az utolsó...
egy kenyértörő papot rajzoltam a hittanos rajzpályázatra de nincs meg hogy mi legyen a háttérben :(.légyszi segítsetek! (nincs kikötés a háttérrel kapcsolatban)
A barátnőmmel, nevezzük most Lucának, szóval lucával első osztály óta legjobb barátnők vagyunk. Most leszünk nyolcadikosok, és az utóbbi egy évben jelentősen meggyengült köztünk a kötelék, ezen a nyáron pedig valami katasztrófa, ahogy egymással állunk. Először is, úgy...
Összeverekedés? nem értem:S
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!