Mit vetít előre, ahogy a napokban péterünk hazavágta a mol részvény árfolyamát?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nézd a forint árfolyamát.
2026.04.10. 376,81
2026.04.13. 366,33
Ma 04.17. 363,87
Tartósan erősödött 10-13 forintot.
16 éve a Kósáék majdnem bedöntötték a forintot a választás után.

válasza:

válasza:Ķérdező! MagyarPéter a nemzeti vagyont próbálja megvédeni hogy a fidesz ne tudja magával vinni! Te még mindig hiszel a hazug fidesz sajtónak?!
Magyar megkérte a MOL vezért ,hogy halasszák el az osztalékfizetést. Miért? Mert a fidesz Matolcsy féle alapítványokba játszotta át a MOL állami tulajdonát ami kb.20%!!! INGYEN!!!
Tehát Magyar megpróbálja menteni,hogy az idei osztalékot,hogy ne tudják ellopni!
Így mi a vélemènyed erről?
Kapcsolódó kérdések:
Télen még szárnyaltak de az elmúlt hetekben erősen visszaestek ezen befektetések értékei.
Hónap elején vettem valamennyit csak úgy kíváncsiságból és több, mint 30%-os pluszban vagyok vele eddig. Év eleje több, mint háromszorozott a papír. Azt mondják amúgy, hogy NER közeli cég, mégis így széttépik a papírjait a befektetők? Vagy van mögötte tényleg teljesítmény?
Tudom, hogy ez 25 éve volt, de nem találtam semmi infót arról az időről…
Tudna valaki írni pár mondatot, vagy linkelni ennek az okáról?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!