Akik nyugaton dolgoznak és sok megtakarításuk volt euróban azok közül sokan válthatták át forintra az eurót?
Pár ezer eurós megtakarításnál nem sokat számít, de aki már régebb óta kint dolgozott, ahol euróban kapta a fizut, ott már több tízezer eurónál milliós különbségek lettek így, hogy 385ről 365 alá esett.
Vagy nem érdemes volt váltani, mert pár hónap múlva visszamehet ugyanoda, a gazdasági döntések függvényében.
Nyilván azokra gondolok, akik Tisza győzelemben bíztak.
Bevallom én nem gondoltam hogy ekkorát fog erődödni, max 370re gondoltam.

válasza:

válasza:

válasza:#3
Mert talán egyszer ingatlant szeretne venni, és hazaköltözni.

válasza:Több mint 10 évig éltem 2 különböző országban, a külföldön élő magyarok 99%-ának nincs két egyforma centje.
Annak a minimális rétegnek akinek van, az is befekteti valahova. A befektetéseiket pedig nem törik fel (amennyiben épelméjűek) egy sokk miatt.

válasza:

válasza:#4
nem nyert :D
nagyon nem
dehogy váltjuk Európa leggyengébb pénzébe

válasza:Pont most nem fogok forintot venni. Valasztasok elott kellett volna atvaltanom a penzem forintra.
Egyebkent sincs több tízezrem.
Kapcsolódó kérdések:
Számos, takarékoskodással foglalkozó kérdés alatt olvashatók olyan válaszok, amelyek írói szerint jobb elverni a megkeresett pénzt, mert "csak akkor élsz". Miért gondolják ők ezt így? Miért gondolják, hogy a takarékos, spórolós emberek lemaradnak valamiről?
Mostanában több kérdésnél olvastam olyan kommentet, miszerint kb. felesleges erre gyűjteni, nekik is nulla forintjuk volt, semmi megtakarításik vagy ilyen 1-200 ezer forint borítékban. Én nem értem, az ilyen embereknek sosem volt még váratlan kiadása, vagy nem...
Ha igen, akkor ők miért teszik ezt? Nem zavarja őket a pénzük elértéktelenedése?
Én úgy látom szabályos verseny folyik hogy ki tud nagyobbat villantani a rokonoknak és ismerősöknek. Minden terüelten megy a jaszkarizás. A magyarok még egy okostelefonnal is felvágnak. Az új Opelről vagy új lakásról nem is beszélve miért a konzumság elfogadott csak társasalmilag?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!