Az baj, ha azt érzem, én nem járultam hozzá kellő mértékben a rendszerváltáshoz?

válasza:

válasza:Nyugodj meg, még ezerszer bizonyíthatod az életedben a demokrataságodat azzal, hogy példát mutatsz másoknak, és ember maradsz akkor is, amikor mások már kivetkőztek önmagukból.
Ez sokkal fontosabb, mint bármilyen pártaktivistáskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Nyilván nem titok hogy mindenkori kormány elsősorban az elvbarátainak adja a nemzeti kitüntetéseket. De nekem konkrétan nem rémlik, hogy konkrétan annyira méltatlan emberek kapták volna jó pártkáderségért, akik amúgy közéleti tevékenységükkel nap mint nap szégyent hoznak ezekre a kitüntetésekre.
Ennyire sokat számítanak a kormány által használt kommunikációs trükkök? Ennyire beszűküt a kollektív nézőpont? Ilyen nagy a szegénység? Ilyen hatékony a propaganda? A magyarok jobban szeretnek politikai valóságshow-ként gondolni a saját környezetükre? Vagy csak...
Sokkal lazábbak voltunk, nem voltunk mindenre ennyire befeszülve.Mi az oka ennek a negatív tendenciának?
A rendszerváltás előtt mennyire voltak romák a fővárosban és milyenek voltak az életkörülményeik? Esetleg a még előbbi korokban, pl. Horthy-rendszer alatt volt érzékelhető jelenlétük?
Azt akarom kinyomozni, hogy a fateromat a"nagyszüleim" csak a pénzért és egyéb juttatásokért fogadták e örökbe.
Senki ne ijedjen meg egyáltalán nem USA meg svájci mintára értem, hanem legalább legyenek differenciálva először is a lőfegyver és lőfegyver közötti szankcionálási különbségek, meg egy szintén az engedélyezett légpuska kategóriájába eső flóbert fegyverek miért nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!