Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az baj, ha azt érzem, én nem...

Az baj, ha azt érzem, én nem járultam hozzá kellő mértékben a rendszerváltáshoz?

Figyelt kérdés
Nem vagyok elég demokrata? A 2X-et természetesen behúztam a Tiszára, meg voltam a városomban Magyar Péter országjárásain, talán összvissz 3-on, de mehettem volna sokkal többre, és nem szórólapoztam, nem pultoztam, Tisza-plakátokat nem ragasztgattam a lámpára, ilyesmik.. Ez baj?

ápr. 17. 22:07
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Viszont le van töltve nekem a Tisza-világ applikáció, és kitöltöttem egy petíciójukat online, azt hiszem, a mérgező gyárak ellen. Ez így mennyire elég?
ápr. 17. 22:15
 2/12 A kérdező kommentje:
5-ös skálán így mennyire vagyok demokrata?
ápr. 17. 22:16
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem baj, ha majd valamikor utalsz nekik pénzt. Lehetőleg nem keveset. Azzal könnyítesz a lelkiismereteden.
ápr. 17. 22:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Azt érzem, nincs bennem elég polgári öntudat. Vagy lehetne sokkal nagyobb.
ápr. 17. 22:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Én tökre adom amúgy ezt a politikai aktivista dolgot. De lehettem volna még aktívabb.
ápr. 17. 22:25
 6/12 A kérdező kommentje:
Ha rajtam megy el az egész szavazás, akkor baromi dühös lettem volna magamra. Ezermillió köszönet a sok önkéntesnek!! ❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎
ápr. 17. 22:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Millió köszönet a szavazatszámlálóknak is, az ellenőröknek, akik biztosították a szavazás tisztaságát!
ápr. 17. 22:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg, még ezerszer bizonyíthatod az életedben a demokrataságodat azzal, hogy példát mutatsz másoknak, és ember maradsz akkor is, amikor mások már kivetkőztek önmagukból.

Ez sokkal fontosabb, mint bármilyen pártaktivistáskodás.

ápr. 17. 22:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Most ezen kattogok, hogy pultozhattam is volna, plakátozhattam volna. Így sem teljesen 0 azért, mert vasárnap 2 Tisza szavazat pipa, 3 országjárás pipa, Tisza-app pipa, petíció pipa. Csak nem tudom, nem-e kevés ez.. Más sokkal aktívabb volt.
ápr. 17. 22:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Ha rajtam bukik el a történet, akkor magamat ostoroztam volna.. Pedig így is tettem dolgokat, mint írtam, de lehet kevés volt.
ápr. 17. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A rendszerváltás óta voltak olyan mértékben megszégyenítve a nemzeti kitüntetések, mint a Fidesz alatt?

Nyilván nem titok hogy mindenkori kormány elsősorban az elvbarátainak adja a nemzeti kitüntetéseket. De nekem konkrétan nem rémlik, hogy konkrétan annyira méltatlan emberek kapták volna jó pártkáderségért, akik amúgy közéleti tevékenységükkel nap mint nap szégyent hoznak ezekre a kitüntetésekre.

A szavazókat miért nem érdekli, hogy a FIDESZ nagyobb mértékben lop, csal, hazudik, mint bármelyik korábbi kormány a rendszerváltástól kezdve?

Ennyire sokat számítanak a kormány által használt kommunikációs trükkök? Ennyire beszűküt a kollektív nézőpont? Ilyen nagy a szegénység? Ilyen hatékony a propaganda? A magyarok jobban szeretnek politikai valóságshow-ként gondolni a saját környezetükre? Vagy csak...

Budapesten mióta nőtt meg ekkora mértékben a romák aránya?

A rendszerváltás előtt mennyire voltak romák a fővárosban és milyenek voltak az életkörülményeik? Esetleg a még előbbi korokban, pl. Horthy-rendszer alatt volt érzékelhető jelenlétük?

Rendszerváltás előtt(1989) az örökbefogadást támogatta az állam ojan mértékben, hogy sokan csak a juttatásokért fogadtak örökbe egy vagy több gyereket?

Azt akarom kinyomozni, hogy a fateromat a"nagyszüleim" csak a pénzért és egyéb juttatásokért fogadták e örökbe.

Nem kellene a rendszerváltást befejezni és lezárni úgy, hogy egy kis mértékben liberalizálnánk a fegyvertartást?

Senki ne ijedjen meg egyáltalán nem USA meg svájci mintára értem, hanem legalább legyenek differenciálva először is a lőfegyver és lőfegyver közötti szankcionálási különbségek, meg egy szintén az engedélyezett légpuska kategóriájába eső flóbert fegyverek miért nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!