Megint elfogják herdálni a jegybank aranytartalékát a baloldalon, ahogy az előző kormányaik idején is tették?

válasza:1. A tisza nem baloldali.
2. Nem volt előző kormánya...

válasza:#1
Néhány kérdéssel lejjebb még azt taglalták többen, hogy baloldali, ilyen az igazi meglepi kormány.

válasza:Az az árréstörlő bácsi nagyon elvetemülten lelkes már most.
Egyből bevillant róla a gyurcsányos csődcunami.

válasza:

válasza:a nyomás a felálló kormányon baloldali lesz, úgyhogy vagy baloldali politikát fognak folytatni, vagy ki fogják őket csinálni
nézd meg hogy toporzékoltak az oktatási miniszterrel kapcsolatban is
majd meglátjuk, hogy brüsszelpeti mer-e ragaszkodni a saját döntéséhez a toporzékoló gyűlöletmédiával szemben ami őt a parnasszusra emelte
Kapcsolódó kérdések:
Vagyis, hogy immunisak vagytok az ezzel kapcsolatos ellenérvekre? Mert azért nemcsak előnyei vannak szerintem. Ha megnézzük a csehek, lengyelek sem vezették be, pedig ők jobban állnak gazdaságilag. Vagy a dánok, svédek sem, pedig ők sokkal gazdagabbak. Szóval értem én,...
"A kőolajvezeték elleni orosz támadásról a magyar állami hírügynökség az archívuma szerint nem adott hírt, ahogyan arról sem, hogy emiatt leállt volna a vezetéken az olajszállítás. Nem beszélt erről az MTI archívuma szerint az adott időszakban gyakran megszólaló...
Milyen mozgástere van ilyenkor a jegybanknak illetve a mindenkori kormánynak? Miért ilyen béna a Fidesz?
Elvileg kéne erősítse, mert az EU-val javulna a kapcsolat és ezt a befektetők bizonyára pozitívan értékelnék. Ellenben az is tény, hogy jelenleg azért elég kiszámítható minden, stabil kormányzat van, a Tiszánál ez nagyon nagy kérdés, hogy mennyire maradna meg. Meg a...
Nincs gazdasági növekedés évek óta… 3%-ra levághatná már simán.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!