Miért van olyan érzésem, hogy nagyon sokan ki fogunk ábrándulni a Tisza pártból?

válasza:Mert nem mersz bízni. Sajnos egy traumatizált társadalomban élünk, amelyet már nagyon sokan, nagyon sokszor átvertek a múltban.
A Tisza sem lesz tökéletes. Biztos vagyok benne. De ha három kaliberrel jobb, mint a legutóbbi kormányok voltak 1990 óta, már előrébb léptünk.

válasza:

válasza:

válasza:"Ez a valaha élt legrosszabb kormány."
Köszönd ezt is a fidesznek.

válasza:

válasza:Ha ki is ábrándulnak belőle, azok kit akarnának esetleg a helyükre? De úgy tényleg, mert egész egyszerűen nincs senki aki ma teljesen függetlenül miniszterelnök lehetne.
Toroczkai az egykori bomberdzsekis kopaszból, már így is hova felküzdötte magát pedig a nácik nem a könnyen emészthető kategóriába sorolhatóak.
Lehet utálni-szeretni Magyar Pétert(én mondjuk imádom, jó kiállású, szereti a humort) de ha le is akarnák néhányan már most váltani amit nem is értek(kéne vissza az orbán,mi?) mivel nincs a helyére senki, így megismétlődne ugyanaz mint amikor Bajnai került a székbe. Ki vállalná el a vezetését ennek az országnak? Amikor minden figyelem most az országra irányul, bármilyen lépést is tesz a Tisza, sokaknak az sem lesz jó, de akkor szerintetek merre tovább?

válasza:#5
orbánnak meg lehet nem használtak a gyógyszerei, amikor bevezette az ispánságot....

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csak 140 mandátum, 3,1 millió szavazat, ennyi a plafon? Magyar Péter megy a levesbe?
Nem vagyok elég demokrata? A 2X-et természetesen behúztam a Tiszára, meg voltam a városomban Magyar Péter országjárásain, talán összvissz 3-on, de mehettem volna sokkal többre, és nem szórólapoztam, nem pultoztam, Tisza-plakátokat nem ragasztgattam a lámpára, ilyesmik.. Ez baj?
Minden elismerésem magyar Péteré, én is rájuk szavaztam, viszont szerintem kapitány István alkalmasabb lenne miniszterelnöknek, mint magyar Péter! Magyar Péter amit véghez vitt az emberfeletti és fantasztikus, viszont szerintem a személyisége nem éppen miniszterelnöki,...
Vajon ezen szavazatok nélkül mennyit kapott volna ténylegesen a Tisza, ha mondjuk van egy normális baloldali párt, akire érdemes szavazni? Meglenne a Fidesz 2/3 most is?
Tisza 140 mandátum.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!