Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van olyan érzésem, hogy...

Miért van olyan érzésem, hogy nagyon sokan ki fogunk ábrándulni a Tisza pártból?

Figyelt kérdés
ápr. 17. 22:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az ispánságot nem orbán vezette be. Az már a középkorban volt.
ápr. 18. 05:15
 12/12 Atis26 ***** válasza:

persze, hogy kiábrándulnak, hiszen ilyen a kormányzás, nem lehet mindenkit képviselni. hogy mennyien, azt majd 2030-ban meglátjuk.

a fideszből is 2022-2026 között 700 ezren ábrándultak ki.

ápr. 18. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ennyi volt, kipukkadt a Tisza lufi?

Csak 140 mandátum, 3,1 millió szavazat, ennyi a plafon? Magyar Péter megy a levesbe?

Az baj, ha azt érzem, én nem járultam hozzá kellő mértékben a rendszerváltáshoz?

Nem vagyok elég demokrata? A 2X-et természetesen behúztam a Tiszára, meg voltam a városomban Magyar Péter országjárásain, talán összvissz 3-on, de mehettem volna sokkal többre, és nem szórólapoztam, nem pultoztam, Tisza-plakátokat nem ragasztgattam a lámpára, ilyesmik.. Ez baj?

Szerintetek nem lenne ésszerűbb hogyha a Tisza párt kapitány István tenném meg miniszterelnöknek?

Minden elismerésem magyar Péteré, én is rájuk szavaztam, viszont szerintem kapitány István alkalmasabb lenne miniszterelnöknek, mint magyar Péter! Magyar Péter amit véghez vitt az emberfeletti és fantasztikus, viszont szerintem a személyisége nem éppen miniszterelnöki,...

A Tisza párt idegen tollakkal ékeskedik a baloldali szavazatok miatt?

Vajon ezen szavazatok nélkül mennyit kapott volna ténylegesen a Tisza, ha mondjuk van egy normális baloldali párt, akire érdemes szavazni? Meglenne a Fidesz 2/3 most is?

Szétkékül az ország?

Tisza 140 mandátum.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!