Miért van olyan érzésem, hogy nagyon sokan ki fogunk ábrándulni a Tisza pártból?

válasza:

válasza:persze, hogy kiábrándulnak, hiszen ilyen a kormányzás, nem lehet mindenkit képviselni. hogy mennyien, azt majd 2030-ban meglátjuk.
a fideszből is 2022-2026 között 700 ezren ábrándultak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Csak 140 mandátum, 3,1 millió szavazat, ennyi a plafon? Magyar Péter megy a levesbe?
Nem vagyok elég demokrata? A 2X-et természetesen behúztam a Tiszára, meg voltam a városomban Magyar Péter országjárásain, talán összvissz 3-on, de mehettem volna sokkal többre, és nem szórólapoztam, nem pultoztam, Tisza-plakátokat nem ragasztgattam a lámpára, ilyesmik.. Ez baj?
Minden elismerésem magyar Péteré, én is rájuk szavaztam, viszont szerintem kapitány István alkalmasabb lenne miniszterelnöknek, mint magyar Péter! Magyar Péter amit véghez vitt az emberfeletti és fantasztikus, viszont szerintem a személyisége nem éppen miniszterelnöki,...
Vajon ezen szavazatok nélkül mennyit kapott volna ténylegesen a Tisza, ha mondjuk van egy normális baloldali párt, akire érdemes szavazni? Meglenne a Fidesz 2/3 most is?
Tisza 140 mandátum.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!