Elégedett vagy a rendszerváltással gondoltad volna, hogy ilyen könnyen és szerencsére békésen minden akadály nélkül történik majd meg?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Persze jó lett volna a Fidesznek hatalmon maradni de az ország olyan miattuk mint egy 25 éves roncshalmaz autó amin mindent cserélni kell és ezt nagy kegyesen átadják a következő "tulajnak", hogy oldja meg
Engem igazán a közhangulat bosszant, nem ezért adtam a két x-et, hogy most a fideszesek elmenjenek jópofizni a partizánba mintha az elmúlt 16 évnyi borzalom meg se történt volna

válasza:

válasza:A választásokig izgultam, de alapvetően bizakodó voltam.
Ami pedig azóta történik, azzal kifejezetten elégedett vagyok. Ha végig ilyen átlátható lesz minden, az bizakodásra ad okot. Szerintem ezt még a fideszesek egy része is elismeri, még ha akár maguknak se vallják be.

válasza:"A rendszerváltás azzal kezdődik, hogy a 21. században minden képviselő a Szent Koronára tesz esküt? Ezt még a Fidesz se vezette be"
Ebben igazad van, de ha a Bibliára kéne szerintem azt is lenne aki kifogásolná. Olyan sosem lesz amiben mindenki egyetért.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tehát hogy bárki bárkit gyorsan el tud érni, gyorsan lehet sok embert toborozni.
Más nyugati országokban szívrobbanás nélkül lerombolják a jelképes épületek, hogy helyükre egy MODERN, JOBB épületet húzzanak fel. Nálunk meg megy a politikai vihar, mert le akarnak bontani ugyanilyen okokból egy 100 éves kort nem megélt épületet, csakmert egyedileg...
Latorcai miniszterhelyettes úr megnyugtat mindenkit. Bár próbálta, mégsem lehetett megkerülni a baloldal felelősségét, akik a hazájuk ellen lobbiznak.
Ilyen kijelentéseket tenni főleg a jelenlegi helyzetben.. aki követi a görög határon történteket és tudatában van, hogy több millió potenciális ember indulhat meg Törökországból az az ilyen kijelentések hallatán nem éppen lesz MSZP-re szavazó kedvben. A többi...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!