Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok majd akkor, ha...

Mit gondoltok majd akkor, ha a fidesz és a mihazánk minden kérdésben együtt szavaz majd a Tiszával?

Figyelt kérdés

Nagyon készségesen indul a Mi hazánk , Fidesz és Tisza együttműködése. eddig nincs köztük semmiben ellenvetés és mindenben egyet értettek a közös találkozójukon is. Felmerült bennem a kérdés: Vajon mit gondolnának majd az emberek, ha azt látnák az elkövetkezendő 4 évben, hogy a fidesz , mihazánk, Tisza mindenben együtt szavaznának? Ti mit gondolnátok egy ilyen helyzetben? (Várhatóan ez lesz amúgy)

tovább megyek: Szerintetek jó stratégia lenne-e a Fidesztől és a Mi hazánktól, ha ebben a helyzetben minden szavazáson jelen lennének és együtt szavaznának a Tiszával?

(Ez lenne a logikus lépés szerintem, ha valaha is vissza akarják szerezni a szavazóikat!) Sőt, még a kampányba is besegítenének a Tisza narratívájába és velük egyetértve ugyanazzal kampányolnának majd 2030-ban. az mekkora lenne! Az vajon mit váltana ki a szavazókból?

Még egyszer: Szerintem ez lesz, mert ezt diktálja a logika!

ápr. 18. 01:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azt, hogy nincs ebben semmi meglepő. A fideszből vált ki a miniszterelnök is.
ápr. 21. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha Magyar Péter minden ideologikus kérdésben a fideszes fasiszta ideológiával ért egyet, és együtt szavaz, akkor ti tiszások igazából mit akartok elérni?

A jogállamiság helyreállítását (alaptörvény eltörlése, és új alkotmány) nem ígérte meg, a menekültek és lmbtq személyek és nők jogait nem támogatja (utóbbiakat fideszes módra bántalmazza) és Ukrajna mellett sem áll ki, illetve trumpista. Emellett minden jelöltje volt...

Megismerkedtem egy lánnyal akivel az elején azt terveztem hogy majd együtt leszünk, azóta ilyen barát dologba ment át a kapcsolatunk, de azért nem...

Múltkor ő írt pár olyat ami nem sima barátságra utalt, meg amikor beszélünk hívásban mindig palikat mondogat hogy milyen helyes/cuki meg így meg úgy, meg barátnőjének mondja közbe a "kiszemeltjét" ezeket nekem miért mondja? vagy miért előttem?(direkt?)

Mi a teendő ha nem 100% működik együtt a két elvált szülő a gyermek kérdésben?

Szóval a lényeg annyi hogy a távolság és a pénz miatt csak nyaranta tudom elhozni a gyermekemet. Az ország másik felében lakom és nevelek egy második kisgyermeket. Interneten keresztül szoktam érdeklődni a gyermekem felől, de sajnos nagyon hamar le vagyok tudva ,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!