Mit gondoltok majd akkor, ha a fidesz és a mihazánk minden kérdésben együtt szavaz majd a Tiszával?
Nagyon készségesen indul a Mi hazánk , Fidesz és Tisza együttműködése. eddig nincs köztük semmiben ellenvetés és mindenben egyet értettek a közös találkozójukon is. Felmerült bennem a kérdés: Vajon mit gondolnának majd az emberek, ha azt látnák az elkövetkezendő 4 évben, hogy a fidesz , mihazánk, Tisza mindenben együtt szavaznának? Ti mit gondolnátok egy ilyen helyzetben? (Várhatóan ez lesz amúgy)
tovább megyek: Szerintetek jó stratégia lenne-e a Fidesztől és a Mi hazánktól, ha ebben a helyzetben minden szavazáson jelen lennének és együtt szavaznának a Tiszával?
(Ez lenne a logikus lépés szerintem, ha valaha is vissza akarják szerezni a szavazóikat!) Sőt, még a kampányba is besegítenének a Tisza narratívájába és velük egyetértve ugyanazzal kampányolnának majd 2030-ban. az mekkora lenne! Az vajon mit váltana ki a szavazókból?
Még egyszer: Szerintem ez lesz, mert ezt diktálja a logika!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A jogállamiság helyreállítását (alaptörvény eltörlése, és új alkotmány) nem ígérte meg, a menekültek és lmbtq személyek és nők jogait nem támogatja (utóbbiakat fideszes módra bántalmazza) és Ukrajna mellett sem áll ki, illetve trumpista. Emellett minden jelöltje volt...
Múltkor ő írt pár olyat ami nem sima barátságra utalt, meg amikor beszélünk hívásban mindig palikat mondogat hogy milyen helyes/cuki meg így meg úgy, meg barátnőjének mondja közbe a "kiszemeltjét" ezeket nekem miért mondja? vagy miért előttem?(direkt?)
Szóval a lényeg annyi hogy a távolság és a pénz miatt csak nyaranta tudom elhozni a gyermekemet. Az ország másik felében lakom és nevelek egy második kisgyermeket. Interneten keresztül szoktam érdeklődni a gyermekem felől, de sajnos nagyon hamar le vagyok tudva ,...
Orvost egyelőre nem értem el,hátha valaki esetleg tudna segíteni ebben a kérdésben!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!