Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehetséges, hogy Magyar...

Hogy lehetséges, hogy Magyar Péter már a Forintot is eljuttatta a csúcsra?

Figyelt kérdés

ápr. 19. 14:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
MP bárki bármi élő vagy élettelen tárgyat csúcsra tud juttatni.
ápr. 19. 14:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de engem is csúcsra juttathatna. Eszter 56 éves.
ápr. 19. 14:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Térjünk erre vissza egy év múlva
ápr. 19. 14:26
 4/11 anonim ***** válasza:
50%

Gondolkozz egy kicsit!

Mit csinált MP amitől ez történt? Annyit segítek, hogy semmit, mivel még nem miniszterelnök.

ápr. 19. 14:44
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Meg Radnai Márkot is, szép teljesítmény!!
ápr. 19. 14:59
 6/11 anonim ***** válasza:
56%
Az € konvergencia hatása. Tehát nem MP, hanem a Tisza programja.
ápr. 19. 15:34
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Azért ez még nem rekord. Volt már sokkal erősebb is a forint. Viszont tény, hogy a piac értékeli a rendszerváltást. Amúgy tartósan nem marad itt, mert most fognak majd kiderülni a valós gazdasági adatok és rengeteg probléma fog a nyakára szakadni.
ápr. 19. 17:03
 8/11 anonim ***** válasza:
83%
#7 Ha reálértéken nézzük (Ft vs. € inflációval korrigálva) akkor ilyen erős még nem volt. Már-már túl erős is: a cél nem az ennél erősebb forint (rontja a külker mérleget, nehezíti az exportot, lassítja a gazdaságot a túl erős forint) hanem kamatcsökkentéssel mérsékelni kell a keresletet a magyar papírokra (mert ez okozza a forintvásárlásokat, ezért erős a forint).
ápr. 19. 18:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy az érdemnek számit-e, hogy a Magyar termékek drágábbak lettek a külföldi vásárlóknak.
ápr. 21. 14:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Helyesen: "Nem gondolom, hogy az érdemnek számít-e, hogy a magyar termékek drágábbak lettek a külföldi vásárlóknak." Nincs mit.
ápr. 29. 21:45
1 2

További kérdések:

Liberálisok tényleg utálják a magyarokat? Vagy ez csak egy vidéki legenda?

Tehát magát a nemzetet, a magyar nemzetet rühellik?

Meddig megy el az ellenzéki uszítás? Veszélyben van vajon a miniszterelnök?

Tudom a tüntetésen kevesen voltak, de a neten még rengetegen vannak és az életben is 1 millióan biztos. A kommentek egyre durvábbak, szerintem muszáj lesz jobban védeni MP-t, egy ideális világban nem kéne, de elég egy őrült is. A NER banditák uszítása egyre erősebb,...

Szerintetek Orbán Viktortól jó húzás volt, hogy a háttérbe vonult?

Szerintem igen. Az is eszembe jutott, hogy teljesen vissza kellene vonulnia, de mivel 1988 óta politizál, annyi tapasztalatot gyűjtött már, hogy simán kialakulhat olyan helyzet, amiben jó tanácsokat tud majd adni a Fidesznek. Amíg nem válik nyilvánvalóvá, hogy a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!