Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tudtok még olyan celebeket,...

Tudtok még olyan celebeket, akik a választási vereség után próbálják kitörölni Orbánt a múltjukból?

Figyelt kérdés

Arra invitálnék mindenkit, hogy gyűjtsük már össze, hogy mely celebek "tisztogattak" az oldalukon vagy próbálják letagadni a propaganda szerepüket, megtagadva Viktoristent :). Amit én találtam:

Ceglédi Zoltán - törölte magát Facebookról, teljesen eltűnt a nyilvánosságból

Nagy Feró - minden lipsizős, félrészegen felvett videóját törölte

Radics Gigi - minden propaganda posztot törölt

Curtis - minden propaganda posztot törölt, de legalább kiírt egy magyarázkodó posztot

ápr. 20. 17:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
14%
Magyar Péter, 0rbán Anita, Kapitány István, Kármán András, Forsthoffer Ágnes...
ápr. 20. 17:54
 2/12 A kérdező kommentje:
1. Ennyi humorérzékkel nem csoda, hogy kikaptatok.
ápr. 20. 18:04
 3/12 anonim ***** válasza:
8%
Mukik, hogy kaptunk volna már ki, ha nem szavaztunk senkire?
ápr. 20. 18:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hiába törölték ki, mindenki tudja róluk. 10 évig senki se fog nekik hinni ezek után.
ápr. 20. 18:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én már ott összehánytam magam, amikor Eperjes - Orbán óbégatása alatt - nyilvánosan "fohászkodott"... Mekkora egy barom arc?!
ápr. 20. 20:02
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Oláh ibolya , Bródy János , Falusi Mariann
máj. 15. 17:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az összes AI generált videó fiók automatikusan megszűnt amikor a szavazás volt. Emlékszem letiltottam legalább százat és abból egy se maradt, mindet eltüntették ugyanúgy szkriptelve. Az itteni képviselő posztjai is mind törölve lettek. Takarítottak maguk után elég rendesen, de ne aggódj a DK is törölgette bőven a pofára esés után.
máj. 31. 21:40
 8/12 anonim ***** válasza:
60%
6 - Bródy János SOHA nem éltette Orbánt - Bródy egy rendes, tisztességes ember - ráadásul soha nem volt rászorulva az aktuális hatalom nyalakodására!
jún. 1. 09:58
 9/12 A kérdező kommentje:
6. Szörényivel kevered, Bródynak egy rendszerellenes dala is volt.
jún. 1. 11:33
 10/12 anonim ***** válasza:
9 - Bródy liberális beállítottságú, Szörényi konzervatív. Kár Leventéért.
jún. 1. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ez a fidesz vereség, helyre rakja az álnemzeti öntudatot?

Magyarország egy pici pont a térképen. Milyen jogon akasztjuk meg a kontinens érdekeit? Nem tudom.

A Fidesz miért azzal indokolja a vereségét, hogy a Facebook a Tiszának segített?

A Facebook először is senkinek nem segít. Ez egy ingyenes platform, ahol a Fidesz éveken át százmilliárdokat égetett el hirdetésekre. Most már ezt nem lehet, hopsz nincs a Fideszre kereslet. Ennyi történt.

Most, hogy Orbán Viktor kijelentette, hogy a pártlista győzelemre volt szabva és vereség esetén át kell gondolni a képviselők személyét, mi lesz a fideszben?

Eddig a fidesz-kdnp listán lévő első 42 fő nyugodtan hátradőlhetett, hogy képviselő marad. Orbán viszont ezzel a kijelentésével rendesen megkavarta azt a bizonyos végterméket. Gondolom most megindul egy belharc, ami méginkább szétzülleszti a pártot. De vajon milyen...

Ilyen brutális vereség után a fidesz újra tud épülni, vagy vége a dalnak?

140 mandátum a tiszának és ez még lehet akár 142. Ilyen csúfos vereség után kérdés, hogy van-e jövője a fidesznek? Mszp sorsára jutnak, vagy 2030-ban visszatérnek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!