Tudtok még olyan celebeket, akik a választási vereség után próbálják kitörölni Orbánt a múltjukból?
Arra invitálnék mindenkit, hogy gyűjtsük már össze, hogy mely celebek "tisztogattak" az oldalukon vagy próbálják letagadni a propaganda szerepüket, megtagadva Viktoristent :). Amit én találtam:
Ceglédi Zoltán - törölte magát Facebookról, teljesen eltűnt a nyilvánosságból
Nagy Feró - minden lipsizős, félrészegen felvett videóját törölte
Radics Gigi - minden propaganda posztot törölt
Curtis - minden propaganda posztot törölt, de legalább kiírt egy magyarázkodó posztot

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Magyarország egy pici pont a térképen. Milyen jogon akasztjuk meg a kontinens érdekeit? Nem tudom.
A Facebook először is senkinek nem segít. Ez egy ingyenes platform, ahol a Fidesz éveken át százmilliárdokat égetett el hirdetésekre. Most már ezt nem lehet, hopsz nincs a Fideszre kereslet. Ennyi történt.
Eddig a fidesz-kdnp listán lévő első 42 fő nyugodtan hátradőlhetett, hogy képviselő marad. Orbán viszont ezzel a kijelentésével rendesen megkavarta azt a bizonyos végterméket. Gondolom most megindul egy belharc, ami méginkább szétzülleszti a pártot. De vajon milyen...
140 mandátum a tiszának és ez még lehet akár 142. Ilyen csúfos vereség után kérdés, hogy van-e jövője a fidesznek? Mszp sorsára jutnak, vagy 2030-ban visszatérnek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!