Miért nyugtatnak meg a Magyar Péter interjúk?

válasza:

válasza:Azért mert olyan dolgokról beszél amik érdeklik az embereket és nekem az jön le a beszédeiből hogy intelligens gondolkodni tudó embereknek tekinti a hallgatóságát!
Miközben ha Orbánék adtak valahol interjút, sütött az egészről hogy az egybites embereket próbálják megszólítani.
Mert ha Orbán tartott valahol beszédet akkor csak ezeket harsogta: Háború Brüsszel Ukrajna Háború Brüsszel Ukrajna Háború Háború Háború Ukrajna Brüsszel.....

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Arra invitálnék mindenkit, hogy gyűjtsük már össze, hogy mely celebek "tisztogattak" az oldalukon vagy próbálják letagadni a propaganda szerepüket, megtagadva Viktoristent :). Amit én találtam: Ceglédi Zoltán - törölte magát Facebookról, teljesen eltűnt a...
Emlékszem, 2 éve még Orbán 12 milliárdról beszél. Magyar Péter már csak 8 milliárdról. Most itt meg 6.5 milliárdot írnak:
Úgy tesz, mintha ő dirigálna, aztán megsértődik, ha Magyar közvetetten beszól neki:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!