Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » „Két jó vezetője volt Magyaror...

„Két jó vezetője volt Magyarországnak: Kádár János és Orbán Viktor”. Egyetértesz a kelet-nógrádiakkal?

Figyelt kérdés

ápr. 21. 07:12
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Még nem mondták meg, hogy mi legyen a véleményem
29 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Ilyen amikor a 🥔, a CBA utalvány, és az ingyen 🚍 annyira elveszi a nem létező agyad,hogy egy alapvető ellentmondást sem vagy képes felismerni. Kádár és Orbán? Az az Orbán aki non-stop komcsizott? Az már más kérdés,hogy Kínába,meg ruszkiföldre ment nyalni. Boldogok a lelkiszegények,akik ezt is elnyelik neki...
ápr. 21. 07:23
 2/5 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen mindegy mit makognak a kelet-nógrádi egybites fideszes gombák.
ápr. 21. 08:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor Kádár megbukott, akkor örömünkben táncoltunk egyet, most hogy Orbán megbukott egész ékszaka buliztunk örömünkben!

Így utólag összevetve a kettőt: Orbán egy nemzeti hulladék volt Kádárhoz viszonyítva!!!

ápr. 21. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:
63%

- Kádár próbált az embereknek is tenni valami jót, pedig a javainkat elrabolta az orosz. És nem harácsolt össze semmit, szolgálta az erőszakos oroszt, de próbálta megőrizni az ország és a saját maga gerincét. Legvidámabb barakk. "Kádár apánk". A többi szoc. ország felnézett ránk, irigyeltek. (Nem annyira a Kádár bukásának örültünk, mint inkább az oroszok kitakarodásának!)

- Orbán szabadon építhetett volna egy sokkal jobb országot, tömérdek ingyen pénzzel. De ellopta, elszórta, csak a saját hatalmát növelte, maffiaállamot épített, az országot csődbe vitte, a világ lesajnált utolsó nyomoroncává tett minket. Mindennel visszaélt, amivel pedig élhetett volna a haza dicsőségére. HAZAÁRULÓ mocskos tolvaj GAZEMBER. (Most valóban az ő bukását ünnepeltük - és egy új, szép reményt.)

ápr. 22. 08:37
 5/5 anonim ***** válasza:
en a kadar rezimbol szoktem meg az elso adando alkalommal 1987 ben azota se tettem be a labam Mo ra. Kadar egy vereskezo kommunista volt sok ember vegezte bortonben meg akasztofan artatlanul az o uralkodasa alatt.
ápr. 26. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

A 80-as években megérte Magyarországról átszökni Jugoszláviába élni?

Mennyivel volt jobb hely Magyarországnál és mennyivel volt könnyebb oda szökni, mint Ausztriába?

Miért nincs hazafi kormánya Magyarországnak?

Rossztevőinkhez ragaszkodtok az elmúlt 32 évben.

Ha magyarországnak rossz így miért nem változtat?

Magyarország erősen nyugatbarát... Ennek ellenére a nyugattól csak folyamatos adósságot, leszólásokat, hiteleket kapunk. Miért nem mondjuk, hogy rendben akkor ezentúl keletbarátok leszünk. Hiszen ha eddig nyugatbarátok voltunk és olyan az ország amilyen akkor miért ne...

Magyarországnak még több keleti nyitásra lenne szüksége?

Sokáig én sem hittem el, hogy ezek a keleti népek szeretik a magyarokat.De, tapasztaltam is és tájékozódtam is erről.Könnyebb kölcsönösen előnyös kapcsolatokat építeni, hogyha a két fél nyitottabb egymásra, megtalálják a közös nevezőt.Ebben az európai közösségben...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!