A Tisza kormány vissza fogja adni az országnak a Magyar Köztársaság nevet?
Remélem, mert ez a Magyarország arra utalt, hogy ebből királyságot akar csinálni a FIdesz kormány.
Egyébként is jó lenne hangsúlyozni, hogy köztársaságban élünk.

válasza:

válasza:2-es: remélem, nem Orbán Viktor nevű királyban bíznál.
És mit jelent az, hogy sokkal több szál köti a családja sorság az országéhoz?
Miért lenne sokkal kevesebb ürügye korrumpálódni?

válasza:Miért nem Magyar Királyság, vagy Magyar Birodalom?
Nem értem.

válasza:#2 Van olyan NATO tagállam, amelyiknek az uralkodója korrupcióba keveredett és le kellett mondania. Továbbá az utód húgától szintén korrupció miatt vonták meg a (számomra ismeretlen) címét.
Egy másik királyról is pedzegettek hasonló híreket, de annak nem lett következménye.

válasza:#5
Oké akkor most sorold fel az összes korrupt köztársasági elnököt is a korrektség kedvéért. Azt mondtam kevesebb az oka hogy korrupt ügyei legyenek, nem azt hogy immunisak a korruptcióra.

válasza:#3
Sőt fideszes de mi hazánkos se vagyok. A köztársasági elnöknek nincs személyes kötődése az ország sorsához míg a királyi családnak van, ez ilyen egyszerű. Ha királyként szétb@szod az országot vagy legalább is asszisztálsz hozzá azzal a fiaddal, unokáiddal, a komplett dinasztiáddal is kib@szol mert legjobb esetben egy annyival szegényebb ország uralkodói lesznek, legrosszabb esetben pedig eltavarják őket, ennél nagyobbat pedig senki nem tud zuhanni a társadalmi ranglétrán, és ismétlem nem csak ő zuhan hanem az egész családját is húzza magával. Személyesen érdekeltek szuperhosszútávon az ország érdekei felett nem szemet húnyni, a veszteség ami azzal jár ha ezt nem teszik pedig sokkal rosszabb számukra mint hogy buktat egy jól fizető állást

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én különösebben nem gondolkodtam el ezen, de szembe jött pár komment, és elgondolkodtott a téma. Az alábbiakat olvastam: - Hadházy Ákos - Puszér Róbert - Márki-Zay Péter - Iványi Gábor - Sulyok Tamás - Orbán Viktor - Gyúrcsák Ferenc - Bod-Péter Ákos -...
Sulyok természetesen önként lemondana.
Csütörtökön benyújtottak egy módosítót, amelyben jobban bebetonoznàk a saját emberüket a köztársasági elnöki székbe. Nem lehetne megkerülni a törvénykezésben, egy 2/3-os Tisza kormány esetén is akadályozná a törvénykezést. 15 évig nem érdekelte őket a közt elnök...
Szóval kb olyasmi történt volna, mint Lengyelországban Tusk kormányzása alatt, hogy a korábbi PiS kormány szerveit nem vették figyelembe, Tuskék nem tartották azokat legitimnek. Csak ugye ők mindig beleütköztek a köztársasági elnökbe, aki vétózta őket, míg itthon ilyet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!