Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Mikor kezdik...

Fideszesek! Mikor kezdik küldeni a behívókat? És konkrétan ki ellen kell majd háborúba menni? Közvetlenül Zelenszkij fogja küldeni, vagy Magyar Péter? Esetleg lehet, hogy Zelenszkij ellen kell majd bevonulni? Akkor Putyin küldi majd?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne, várhatóan melyik korosztálynak kell először bevonulni és csak férfiaknak vagy nőknek is? Ti tudok már valamit erről? Szeretnék felkészülni lelkileg és minden téren. De nagy a káosz.
ápr. 21. 08:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Már nem kell bevonulni, ukránbarát kormány lesz. Csak pénzt meg fegyvert fogunk majd küldeni, mint a többiek.
ápr. 21. 08:43
 2/13 anonim ***** válasza:
ápr. 21. 08:43
 3/13 anonim ***** válasza:
8%

Nem vagyok fideszes, de simán elképzelhető egy olyan forgatókönyv, amikor megkaphatjuk a behívódat.

Nem vagyok szakértő a témaban, de laikusként így gondolom:

1. A magyar kormány a háborúban állást foglal Ukrajna mellett. Az EU feltehetően arra gondol, hogy Ukrajnának le kell győzni Oroszországot, különben más országokat fog megtámadni, mert Putyin terjeszkedni akar. A Tisza-kormány átveszi ezt a nézetet

2. A magyar kormány - mivel Ukrajna oldalán áll - nem csak menekülteket fogad be, hanem elkezd fegyvereket is küldeni Ukrajnába.

3. Ukrajna nem boldogul, hiába tömték ki pénzzel, a hadsereg megfogyatkozik, ezért az EU-ból indulnak meg segédcsapatok, azon az alapon, hogy Oroszországot bármilyen áron, de le kell győzni. A civil lakosságot még nem zaklatják, de már valami érződik.

4. A közvetlen beavatkozás eredménytelen marad, ellenben emiatt a háború kiteljesedik.

5. Ezen a ponton már lehet a behivóra számítani.

ápr. 21. 08:46
 4/13 A kérdező kommentje:
1. Na, ez megnyugtató, nagy kő esett le a szívemről. De most, hogy ez nem jött, be, lehet, hogy már a kormány sem lesz ukránbarát?
ápr. 21. 08:46
 5/13 anonim ***** válasza:
*megkaphatjuk a behívónkat
ápr. 21. 08:47
 6/13 anonim ***** válasza:

még kormányon sincs a tisza ármány

egyenlőre orbán még az ukrán haverok tolakodását is visszapöccintette, nincs olaj nincs pénz

7/13 A kérdező kommentje:
3. Na, akkor most megint elbizonytalanodtam :D
 8/13 A kérdező kommentje:
Egyébként felmerült most még egy kérdésem. Ha idejönnek mondjuk az oroszok, hogy akarnak minket érdekszférának és kineveznének valami helytartót, mi a helyes? Hogy ellenálljunk (behívók, háború), vagy stratégiai nyugalommal átadjuk az országot, ha már úgyse lehet megvédeni?
ápr. 21. 08:50
 9/13 anonim ***** válasza:

Én nem számítok arra, hogy háborúba kell mennie a magyaroknak. Szerintem ennek szinte nulla a valószínűsége.

Ahhoz több mindennek kell történnie, hogy katonák legyünk, lehet egyéb eseményeknek is le kell zajódnia, mint amit felvázoltam, vagy más forgatókönyv vezetne oda.

Jut eszembe: mi történik akkor, ha valaki Európán kívül, pl. Dél-Koreában dolgozik, és már megnősült ott?

A koreaiak hazaküldik háborúzni, vagy maradhat?

Ha nem, akkor csak annak lesz szívás a dolog, ami Magyarországon él. Főleg a civileknek.

ápr. 21. 08:53
 10/13 anonim ***** válasza:
5%

az, hogy a magyarok erőforrásait eddig nem küldték a háborúba az egyedül annak köszönhető, hogy nem tisza kormány volt

a háború a kirobbanása óta folyamatosan eszkalálódik, és nem is olyan régen még korszerű tankokat se akartak odaküldeni

és bizony hamarosan ott fogunk tartani, hogy elfogyott a hadrafogható ukrán, nem lesz aki a golyófogó legyen a nyugati technika mellett

akkor mi fog történni? vegyük el a magyarok vétójogát és szavazzuk meg a magyarországi sorozást az ukrán háborúba

ápr. 21. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Fideszesek, ti hogy élitek meg , mi a véleményetek arról hogy Orbán és Szijjártó újra konkrétan belehazudott a magyarok képébe az amerikai...

Vagy hogy újabb kb 500 milliárd forintnyi adót szórt el szeretett vezérünk, és most már a fél világnak adósa Magyarország, miközben az uniós pénzek a korrupció miatt nem érkeznek.

Mi konkrétan az a Tisza adó amit a fideszesek emlegetnek?

Én úgy tudom annyit mondtak csak, hogy többkulcsos adót akarnak. De ez csak annyit jelent, hogy a milliárdosok fizetnek többet. Most akkor ez engem átlag bérből élőt miért érdekeljen? Sajnáljam a pénzeseket mert nem tud magának építeni még egy úszómedencét? :)

A fideszeseket miért nem zavarja, hogy az ország egészségügye konkrétan halott?

Közben Orbán folyton nyaral, az apja meg császári rezidenciát épít.

A Fideszesekkel hogy sikerül elhitetni azt a hazugságot, hogy migráns tömegek akarnak Európába költözni, amikor a nagy jóléti Németország konkrétan...

Tessék itt van. Még 2017-ben amikor a migráció a csúcson volt, akkor is, Németországba ahol az egyik legmagasabbak a reálbérek a világon (értsd: a bérek vásárlóértéke), még az is, SZENVED attól hogy nem talál elég fiatalt aki oda akarna költözni.Pedig azon kevés...

Fideszeseknek tényleg nem gáz, hogy a főni ennyire lenézi őket, hogy konkrétan utasításba adja mikor-hol-kinek-mit kell írni?

Most írta a Főni, hogy a tiszás szektások. Mondja az az ember aki a híveit titkos csoportokban utasítják, hogy épp kit kell lejáratni és konkrétan MIT kell írni. Annyira ostobának nézi a saját szavazóikat, hogy inkább megmondja nekik, hogy szó szerint mit...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!