Fideszesek! Mikor kezdik küldeni a behívókat? És konkrétan ki ellen kell majd háborúba menni? Közvetlenül Zelenszkij fogja küldeni, vagy Magyar Péter? Esetleg lehet, hogy Zelenszkij ellen kell majd bevonulni? Akkor Putyin küldi majd?

válasza:

válasza:

válasza:Nem vagyok fideszes, de simán elképzelhető egy olyan forgatókönyv, amikor megkaphatjuk a behívódat.
Nem vagyok szakértő a témaban, de laikusként így gondolom:
1. A magyar kormány a háborúban állást foglal Ukrajna mellett. Az EU feltehetően arra gondol, hogy Ukrajnának le kell győzni Oroszországot, különben más országokat fog megtámadni, mert Putyin terjeszkedni akar. A Tisza-kormány átveszi ezt a nézetet
2. A magyar kormány - mivel Ukrajna oldalán áll - nem csak menekülteket fogad be, hanem elkezd fegyvereket is küldeni Ukrajnába.
3. Ukrajna nem boldogul, hiába tömték ki pénzzel, a hadsereg megfogyatkozik, ezért az EU-ból indulnak meg segédcsapatok, azon az alapon, hogy Oroszországot bármilyen áron, de le kell győzni. A civil lakosságot még nem zaklatják, de már valami érződik.
4. A közvetlen beavatkozás eredménytelen marad, ellenben emiatt a háború kiteljesedik.
5. Ezen a ponton már lehet a behivóra számítani.

válasza:még kormányon sincs a tisza ármány
egyenlőre orbán még az ukrán haverok tolakodását is visszapöccintette, nincs olaj nincs pénz

válasza:#7
Én nem számítok arra, hogy háborúba kell mennie a magyaroknak. Szerintem ennek szinte nulla a valószínűsége.
Ahhoz több mindennek kell történnie, hogy katonák legyünk, lehet egyéb eseményeknek is le kell zajódnia, mint amit felvázoltam, vagy más forgatókönyv vezetne oda.
Jut eszembe: mi történik akkor, ha valaki Európán kívül, pl. Dél-Koreában dolgozik, és már megnősült ott?
A koreaiak hazaküldik háborúzni, vagy maradhat?
Ha nem, akkor csak annak lesz szívás a dolog, ami Magyarországon él. Főleg a civileknek.

válasza:az, hogy a magyarok erőforrásait eddig nem küldték a háborúba az egyedül annak köszönhető, hogy nem tisza kormány volt
a háború a kirobbanása óta folyamatosan eszkalálódik, és nem is olyan régen még korszerű tankokat se akartak odaküldeni
és bizony hamarosan ott fogunk tartani, hogy elfogyott a hadrafogható ukrán, nem lesz aki a golyófogó legyen a nyugati technika mellett
akkor mi fog történni? vegyük el a magyarok vétójogát és szavazzuk meg a magyarországi sorozást az ukrán háborúba
Kapcsolódó kérdések:
Vagy hogy újabb kb 500 milliárd forintnyi adót szórt el szeretett vezérünk, és most már a fél világnak adósa Magyarország, miközben az uniós pénzek a korrupció miatt nem érkeznek.
Én úgy tudom annyit mondtak csak, hogy többkulcsos adót akarnak. De ez csak annyit jelent, hogy a milliárdosok fizetnek többet. Most akkor ez engem átlag bérből élőt miért érdekeljen? Sajnáljam a pénzeseket mert nem tud magának építeni még egy úszómedencét? :)
Közben Orbán folyton nyaral, az apja meg császári rezidenciát épít.
Tessék itt van. Még 2017-ben amikor a migráció a csúcson volt, akkor is, Németországba ahol az egyik legmagasabbak a reálbérek a világon (értsd: a bérek vásárlóértéke), még az is, SZENVED attól hogy nem talál elég fiatalt aki oda akarna költözni.Pedig azon kevés...
Most írta a Főni, hogy a tiszás szektások. Mondja az az ember aki a híveit titkos csoportokban utasítják, hogy épp kit kell lejáratni és konkrétan MIT kell írni. Annyira ostobának nézi a saját szavazóikat, hogy inkább megmondja nekik, hogy szó szerint mit...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!