Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszapárttól várható a kóbor...

Tiszapárttól várható a kóbor ill ún kijárós macskák iránti szigor növelése?

Figyelt kérdés
Sok bosszuságtol kimélnék meg a lakosságot

ápr. 21. 08:36
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Ha elhunyna a macskád, nem így besulnál... Szégyen...
ápr. 21. 16:29
 22/30 igazadvan ***** válasza:
16%
#21 én vigyázok rájuk és nem szöknek el, ilyen egyszerű.
ápr. 21. 16:40
 23/30 anonim ***** válasza:
61%
A szényen az inkább az, hogy a tiszától várod a megoldást.
ápr. 21. 17:04
 24/30 Darius- ***** válasza:
16%
19- Előre lehet tudni, lesz aki beírja ezt. Olyanok vagytok, mint a dedósok. Igen tudom. Néhány egysejtű benn tartja a macskákat falun is egész nap. Téged kéne bezárni börtönbe, hogy soha ne lásd a Napot. Ellátással, bántalmazás nélkül. Nem nekem kell beszámolj, hanem a lelkiismeretednek. Ami persze lehet nincs, mert fontosabb neked a saját vágyad, mint egy állat mentális egészsége.
ápr. 21. 17:21
 25/30 Darius- ***** válasza:
0%
Tisa párt: pont nem érdekel. Nem Magyarországon élek, felőlem meg is fagyaszthatják a lakosságot. De Putin nem fog adni nekik gázt. Lehet máshonnan is kapni persze, de az drágább lesz. Macskákra a büdös életben nem fognak pénzt félretenni. Nem azért lopnak, hogy erre költsék. Az kell az Uniónak meg a saját zsebbe.
ápr. 21. 17:27
 26/30 anonim ***** válasza:

Kitől kéne akkor?

ápr. 22. 09:21
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Ismétlem, rohadt jó lehet a cicukának kilapulva a főúton. Meg a gazdinak is, mikor hüppögve posztolgat a falu facebook csoportjába hogy brühühü szegény cirmike eltűnt. Mindenki jól járt szerinted? :D

ápr. 22. 09:22
 28/30 Tevenyereggyarto ***** válasza:
100%

Darius: "Nem nekem kell beszámolj, hanem a lelkiismeretednek. Ami persze lehet nincs, mert fontosabb neked a saját vágyad, mint egy állat mentális egészsége."

Szintén Darius: "Tisa párt: pont nem érdekel. Nem Magyarországon élek, felőlem meg is fagyaszthatják a lakosságot."

Szóval ha arról van szó ,hogy tartsd telken vagy házon belül a macskát akkor önző lelketlen állatok vagyunk, de azért az emberek megfagyhatnak, te nem ott élsz ezért nem zavar 😆

Gondolom ha a szomszéd macskája mellett átjárna kutyája, egy csorda tehene meg egy konda disznója akkor sem szólnál semmit. Ők is ugyanannyira szabad lelkek mint egy macska 🤷‍♂️

ápr. 22. 09:58
 29/30 anonim ***** válasza:
65%

Óh, itt mindig megáll a tudomány, valahogy csak a macska a szabad lélek aki meg van nyomorítva a bezártságtól. A kutya, disznó, tehén, tengerimalac, stb azoknak nem árt a bezártság. Csak és kizárólag a macskának. :D Szegény szomszéd kuvasznak nem jár a szabadság, és hogy kiélhesse a vadászösztöneit az utcán :(

ápr. 22. 10:02
 30/30 anonim ***** válasza:
71%

Falun nevelkedtem, 3 macskám halt meg a karomban gyerekként meg tiniként patkányméreg miatt.

Anyámék ezen a "macska igénytelen, fogyó eszköz" elven tartották őket, nekem sok beleszólásom nem volt...

Pont emiatt vagyok szigorúan bennti vagy catios macska párti.

A macskának is jócskán vannak igényei, ezeket ki kell elégíteni, neked, mint aktív gazdának.

Pont annyit kell vele foglalkozni mint egy kutyával.

Az enyémmel napi minimum 1-2 órát játszunk, és ha be lesz oltva minden ellen, viszem sétálni is, kirándulni.

Van neki építve polcrendszer, amin tud mászni, kaparni, egyensúlyozni.

Ami szvsz sokkal jobb, mintha farakásokban meg mittudomén hol bandázna a helyi félvak kandúrokkal.

Ha vidéken lennék, lenne catio, egy ilyen interaktív kennel, amin belül elvan a kertben, de biztonságban.

ápr. 23. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Macska leukózis gyorsteszt pozitív lett az állatorvosnal. Elég ramatyul van. Mi várható?

Megmondom őszintén,azt hittem nem hozzuk haza élve(altatás) de hazaadta az állatorvos,hogy olyan 30% esélye van. Pár napja kifehéredett orra,ínye,füle.(vérszegénység), legyengült,már nem eszik tegnap óta,remeg a lába néha, gubbaszt,furcsan néz,néha ledermed,már nem...

Van egy kb 12-13 éves cicánk,mi várható? többi lent

szóval pár hét alatt rengeteget fogyott úgy 2 hete még nem így nézett ki. alig lát. pedig eszik. készüljünk fel a legrosszabbra vagy eléldegélhet még?

Létezik olyan kalkulátor, ami kiszámolja egy macska várható élettartamát?

Olyan kalkulátort keresek, ami figyelembe veszi a macska fajtáját is, és életmódra vonatkozó adatok megadásával kiszámolja a várható élettartamot. Lehet idegen nyelvű oldal is.

Mi várható a kan macskám ivartalanítása után?

Tényleg igaz, hogy nem fog kujtorogni, meghízik és csak fekszik? Hogy nem fog verekedni? Kinti macska amúgy.

Hány alomból várható, hogy egy fehér cica születik?

Mindenfélék szoktak, de fehér nemnagyon.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!